„Kruna uspeha” za najbolje diplomce

Porodična firma „Petite Geneve Petrović“, uz veliku podršku Ambasade Švajcarske federacije, 11. godinu za redom nagrađuje najbolje diplomce Univerziteta u Beogradu. Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, apsolvirali u školskoj 2015/2016. godini i diplomirali sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije) do isteka svog apsolventskog staža, najkasnije do 01.11.2016.

Porodica Petrović, odgovornim poslovanjem i željom da ulaže u razvoj zajednice u kojoj posluje kompanija „Petite Geneve Petrović”, svake godine odaje priznanje najistaknutijim studentima Beogradskog univerziteta. Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce Univеrziteta u Beogradu, mlade, perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kakvi su zaposlenje i izgradnja karijere.

Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli i kroz intervju sa članovima komisije, koju čini nezavisni stručni žiri. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama, koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer biraju najbolje od najboljih.

nagra-eni-2014

Kao podstrek i motivaciju za dalje usavršavanje, porodica Petrović odlučila je da odabrani tandem diplomaca daruje Rolex časovnicima, pa tako nagrada „Kruna uspeha” prevazilazi individualno priznanje, i zapravo ukazuje na potencijal podrške mladim stručnjacima iz svih oblasti, ali i na simboličan način podstiče razvoj društvene svesti o budućnosti uspešnije i perspektivnije Srbije.

nagra-eni-2013

Informacije o konkursu:

Konkurs je otvoren od 7.11. do 27.11.2016. godine. Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:

  • Detaljnu biografiju
  • Fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama
  • Fotografiju novijeg datuma

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.krunauspeha.rs, putem telefona 011/3674 147 ili mejla krunauspeha@havas.rs svakog radnog dana od 12 do 16 časova.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: