KONSEK 2016: Poligon za snažne ideje na Zlatiboru

Četvrtu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije „KONSEK 2016: Snagaideja“, koji organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće od 31.marta do 04.aprila na Zlatiboru studente i predavače iz poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o privredi u Srbiji i regionu.

Kao i prethodnih godina, suština KONSEK-a je ista – okupiti preko 400 studenata ekonomije iz zemlje i regiona na jednom mestu i tokom pet dana sa predavačima otvoriti određen problem, polemisati o zadatim temama i davati konkretne sugestije na predavanjima, panelima i radionicama.

„Naziv ovogodišnjeg kongresa „Snaga ideja“ izabran je jer želimo da ukažemo mladima na sve mogućnosti koje su im na raspolaganju, kako bismo ih podstakli da ne odustaju od svojih zamisli i ideja, i na pravi način im pomogli u ostvarivanju istih. Napredak u društvu može se desiti onda kada se mladi pokrenu i preuzmu inicijativu.“, poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Brojni eminentni predavači i panelisti uzeli su učešće na ovogodišnjem KONSEK-u. Neki od njih su Tanja Tatomirović, PR menadžer kompanije „Microsoft“, Vladimir Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, kao i Miodrag Zec, redovni profesor Filozofskog fakulteta.

KONSEK je prepoznat i podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta kao i Univerziteta u Beogradu.Značaj i veličinu KONSEK-a prepoznalisu Microsoft,Delhaize, Beogradska berza i mnoge druge kompanije.

Interesovanje za KONSEK je svake godine veliko, a koliko studenata se interesuje za ovaj kongres najbolje govori činjenica da su ove godine sva raspoloživa mesta rezervisana za manje od tri minuta.Više informacija o samom događaju možete potražiti na zvaničnoj fejsbuk stranici kongresa.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: