Konkurišeš za upis na Univerzitetu u Beogradu? Potraži informacije i savete na pravom mestu!

Potraži informacije i savete na pravom mestu! od 20. juna do 01. jula 2016.

NA FAKULTETU KOJI UPISUJEŠ potraži dežurne kolege – starije studente, članove Studentskog parlamenta čija je funkcija da zastupaju prava i interese studenata. Oni će ti pomoći u početnoj orijentaciji na fakultetu: da saznaš više o službama i prostorijama u kojima se nalaze, o prijemnom ispitu, upisivanju, administrativnim i ostalim procedurama, pravilima studiranja, ispitnim rokovima, i uopšte o studentskom životu – studentskim domovima, menzama, snalaženju u Beogradu. Oni će biti tvoji vodiči na fakultetu i pomoći ti da se snađeš u novoj sredini. Obrati se na: student.prorektor@rect.bg.ac.rs

U ZGRADI REKTORATA (Studentski trg 1) nalazi se Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata. Ukoliko imaš nedovoljno samopouzdanja ili jaku tremu pred prijemni ispit, tamo možeš pronaći psihološku podršku, savete o tome kako da se prilagodiš na novu sredinu i nov način učenja na fakultetu, kao i da uspešno savladaš strahove i stresne situacije.  Dalje, ovaj Centar ti može pomoći da efikasno iskoristiš slobodno vreme tokom studiranja, dobro se organizuješ, učestvuješ u vannastavnim aktivnostima, budeš proaktivan i uspešno izgradiš svoju karijeru! Zakaži savetovanje putem telefona 011 32 07 415 ili elektronske pošte: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs. Više o Centru saznaj na www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

U ZGRADI UNIVERZITETSKE BIBLIOTEKE “SVETOZAR MARKOVIĆ“ (Bulevar Kralja Aleksandra 71) nalazi se Univerzitetski centar za studente sa hendikepom. Ukoliko su ti potrebne informacije u vezi sa afirmativnim merama upisa, ovo je prava adresa. Takođe, ovaj Centar će ti pružiti informacije o adaptiranim studentskim domovima i prevozu, kao i o prilagođavanju nastave i ispita individualnim potrebama. Razgovor sa zaposlenima možeš zakazati svakog radnog dana u periodu od 10 do 14 časova. Možeš im i pisati na ucsh@rect.bg.ac.rs ili kontaktirati putem telefona na 011 33 70 686.

DOBRODOŠLI NA UNIVERZITET U BEOGRADU!

plakat---KANDIDATI-ZA-UPIS-UB

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: