Konferencija iRevolucija2015

U valjevskom Centru za kulturu, 14. novembra, održaće se druga po redu konferencija namenjena internet trendovima, iRevolucija 2015.

Kao i prethodne godine imaćemo mogućnost da se upoznamo sa najnovijim internet trendovima i konkretnim primerima dobre prakse. Cilj konferencije #iRevolucija2015 je da se i mladi upoznaju sa lideima u oblasti internet preduzetništva, kao i da se ohrabre da pokrenu svoj biznis.

Na konferenciji nas očekuje šest predavanja i jedna panel diskusija koji će prisutnima približiti najnovije interent fenomene i mogućnosti zarade na internet. Fokus ovogodišnje iRevolucije je internet preduzetnišvo kroz model 4P: predavanja, panel, promocija i provod.

Učesnici #iRevolucija2015 su Ivan Ćosić, osnivač konferencije wwvrsac koja promoviše princip – Živi lokalno, radi globalno, odnosno ljude koji žive i rade koristeći internet za posao, zatim osnivač B2B platforme Knowledge Market Nikola Jovanović, koji će iz ličnog iskustva govoriti o usponima i padovima jednog startapa. O pametnim automobilma i primeni interneta u njima, govoriće Goran Milovanović, koji radi u HM Technik GmbH u Nemačkoj, dok će tema veb preduzetnika i blogera Miloša Petrovića biti “Potencijali internet poslovanja”. Predavanje o online medijima, njuzovca Nenada Milosavljevića nosi naziv Njuz.net vs Stvarnost.net, nakon koga će Marija Gavrilov, IT blogerka Startit-a, gde pokriva IT obrazovanje, preduzetništvo i nove tehnologije, govoriti na temu „Preduzetnik se po riziku poznaje“.

Detaljnije informacije o organizatorima, predavačima, panelistima i prijavljivanju za učešće možete pronaći OVDE.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: