Konferencija ekonomista u Beogradu – “KONEKT”

Pozivamo vas da prisustvujete Konferenciji ekonomista u Beogradu "KONEKT", koja će biti održana od 25. do 27. aprila 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Ovaj projekat je prvi put realizovan u aprilu 2015. kada je preko 500 studenata posetilo našu konferenciju. Tema ovogodišnje konferencije je “Achieve the impossible“, a delegati će imati priliku da za ova tri dana čuju mnoge korisne savete iz oblasti ekonomije.

S obzirom da je 2016. godina preduzetništva, upravo je ovo tema kojom ćemo se najviše baviti. Predavači koje okupljamo dolaze kako iz Srbije, tako i iz regiona. Planiramo da okupimo sa jedne strane profesore Univerziteta, a sa druge strane predavače iz prakse. Na taj način želimo da povežemo dve bitne komponente – teoriju i praksu.

Prijave za ovogodišnju Konferenciju “KONEKT” počinju u nedelju 17. aprila od 20h. Link za prijavu će biti istaknut na zvaničnoj Facebook stranici Konferencije. Učešće je besplatno, a broj mesta ograničen.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • ČETVRTAK 15.11. 15:00 POD DRVETOM komedija 85′ 350 dinara 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA VOJNIKE ratni 117′ 350 dinara 21:00 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara PETAK 16.11. 15:00 POD DRVETOM... Pročitajte više »»
  • Hakaton će biti održan 15. decembra, prijave će trajati do 20. novembra i mogu se prijaviti svi srednjoškolci u timovima od po 3 do 4 člana. Projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo jesu radionice na kojima će srednjoškolci biti upoznati sa... Pročitajte više »»
  • Ovogodišnji festival održaće se 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio(Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika. Prvi... Pročitajte više »»
  • Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako: novembar: Mekano novembar: Tvrdo Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno... Pročitajte više »»
  • Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i... Pročitajte više »»