Izazovi sebe – Prijavi se za Global Talent!

Sumnjaš da nisi dovoljno kvalifikovan da baš ti stekneš praktično iskustvo u inostranstvu? Maštaš da nakon studija odeš u drugu zemlju, primeniš svoje teorijsko znanje i radiš izazovan posao? Iskoristi priliku i izazovi sebe, prijavi se za Global Talent, program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu!

Svi ponekad poželimo da napustimo svoju zemlju, unapredimo sebe i steknemo novo znanje u inostranstvu koje bismo primenili u domovini. Program Global Talent ti upravo to i pruža, priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu namenjeno svim studentima završnih godina, apsolventima, diplomcima i masterašima.

Kroz ovaj program dobijaš mogućnost da radiš na stručnom usavršavanju, utvrdiš svoje znanje na praktičan način, poboljšaš komunikaciju na stranom jeziku, formiraš mrežu kontakata upoznajući pojedince iz svih delova sveta i napraviš prve jasne korake u karijeri. Praksa traje od 3 do 18 meseci a na tebi je da odabereš odgovarajuću za sebe i nakon toga izabrano vreme iskoristiš na što bolji način.

Ono što je potrebno za ovu praksu jeste:

  • Da si student poslednje godine osnovnih akademskih studija;
  • Da pohađaš master studije ili si završio fakultet pre manje od 2 godine;
  • Da si  mlađi od 29 godina;
  • Da dobro poznaješ engleski jezik.

Ne treba zapostaviti ni tvoju želju za radom i usavršavanjem, upoznavanjem novih delova sveta i ljudi različitih kultura.

Više informacija o programu i AIESEC-u možeš naći na fejsbuk stranici i na web sajtu, dok sve prakse (Intern Abroad) i prijavu za iste možeš naći na sledećem linku.

Prijave su otvorene od 29. februara 2016. godine.

Izazovi sebe!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Ovogodišnji festival održaće se 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio(Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika. Prvi... Pročitajte više »»
  • Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako: novembar: Mekano novembar: Tvrdo Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno... Pročitajte više »»
  • Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 08.11. 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA VOJNIKE ratni 117′ 350 dinara 21:00 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara PETAK 09.11. 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA... Pročitajte više »»
  • Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju, četvrti put po redu organizuje Studentski privredni forum. Forum će biti realizovan 26. i 27. oktobra 2018. godine na Fakultetu političkih nauka, Jove Ilića 165 u Beogradu. SPF će i ovo godine u... Pročitajte više »»