Izaberi stranu medalje-izaberi SportBizz

Savez studenata Fakulteta Organizacionih Nauka ove godine organizuje četvrtu po redu “SportBizz” konferenciju posvećenu menadžmentu i marketingu u sportu. Konferencija će se kao i ranijih godina održati u prostorijama FON-a u trajanju od dva dana, 7. i 8. decembra pod sloganom “Izaberi stranu medalje”.

SportBizz okuplja brojne stručnjake iz oblasti marketinga, menadžere vodećih sportskih klubova u Srbiji kao i uspešne sportiste koji će svojim prezentacijama i predavanjima približiti učesnicima svet sporta iz ugla biznisa. Tokom dvodnevnih predavanja učesnici će se upoznati sa temama u vezi sa menadžmentom u sportu, socijalnim i komercijalnim aspektima poslovanja sportskih klubova. Često slušamo o trudu i odricanju sportista, a koliki je doprinos menadžera u njihovom uspehu saznaćete ukoliko izabrete drugu stranu medalje.

SportBizz1

Prijave za učešće na konferenciji su otvorene na sledećem linku od ponedeljka 30.11 i trajaće do četvrtka 3.12 u ponoć. Za više informacija posetite zvaničnu stranicu Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka. Vidimo se 7. i 8. decembra!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: