Forum mladih sa invaliditetom lansirao veb platformu za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom već 12 godina uspešno realizuje aktivnosti koje su usmerene na podršku osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja. Pored niza radionica, obuka, kurseva, asistencija u pripremi biografije i pripreme za razgovor za posao, kao i savetodavne podrške koja je na raspolaganju osobama sa invaliditetom, Forum je razvio i usluge podrške poslodavcima, kako bi proces zapošljavanja bio što uspešniji.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u oblasti zapošljavanja, Forum je razvio online alat, veb platformu za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi unapredio postojeće usluge podrške. Cilj platforme je da predstavlja kanal komunikacije i povezivanja između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavca. Kandidati/tkinje za posao će moći da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase za posao, kao i da se prijave za otvorene radne pozicije. Sa druge strane, poslodavci će moći da oglašavaju slobodna radna mesta i da odaberu kandidate koji odgovaraju zahtevima konkretnog posla.

POZIVAMO SVE OSOBE SA INVALIDITETOM KOJE SU U POTRAZI ZA POSLOM DA SE REGISTRUJU I KREIRAJU SVOJE PROFILE NA PLATFORMI:

zaposljavanje.fmi.rs

Platforma je otvorena za teritoriju cele Srbije!

U prvoj fazi razvoja platforme, do 15. januara 2021, biće otvoren proces registracije kandidata. Nakon toga, u narednoj fazi, proces registracije će biti otvoren i za poslodavce. Takođe, Forum će sve informacije o otvorenim pozivima i obukama ubuduće objavljivati preko ove platforme.

Tim Foruma mladih sa invaliditetom

Veb platforma zaposljavanje.fmi.rs uspostavljena je u okviru projekta „Unapređenje zapošljivosti dugoročno nezaposlenih osoba sa invaliditetom“ čiji je nosilac Forum mladih sa invaliditetom.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: