Flash Mob na Trgu slobode u Novom Sadu

Pridružite se i prisustvujte drugom po redu Flash Mob performansu koji će se održati u ponedeljak, 9. jula 2018. godine na Trgu slobode u Novom Sadu u 20h.

Više desetina mladih svih uzrasta izvešće koreografiju na kojoj su vredno radili prethodnih nedelja, a cilj ovog projekta jeste da se skrene pažnja na to da novosadski igrači nemaju gde da igraju, osim ukoliko se ne radi o takmičenjima i događajima sličnog tipa. Na veliko iznenađenje, događaju se samoinicijativno priključio i veliki broj mladih, srednjoškolaca i studenata koji do sada nisu imali priliku da se oprobaju kao igrači.

Naoružani osmesima i pozitivnom energijom, ovi mladi ljudi će pokušati da izmame osmehe na lice prolaznika koji se u tom trenutku zateknu na novosadskom trgu.

Inicijator i glavni organizator projekta je Staša Kukić, balerina, bivša reprezentativka i državna prvakinja Srbije u modernom plesu, evropska vicešampionka, a danas student jedne on najprestižnijih moskovskih plesnih akademija gde svakodnevno ima priliku da radi sa najboljima iz profesije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: