Flash Mob na Trgu slobode u Novom Sadu

Pridružite se i prisustvujte drugom po redu Flash Mob performansu koji će se održati u ponedeljak, 9. jula 2018. godine na Trgu slobode u Novom Sadu u 20h.

Više desetina mladih svih uzrasta izvešće koreografiju na kojoj su vredno radili prethodnih nedelja, a cilj ovog projekta jeste da se skrene pažnja na to da novosadski igrači nemaju gde da igraju, osim ukoliko se ne radi o takmičenjima i događajima sličnog tipa. Na veliko iznenađenje, događaju se samoinicijativno priključio i veliki broj mladih, srednjoškolaca i studenata koji do sada nisu imali priliku da se oprobaju kao igrači.

Naoružani osmesima i pozitivnom energijom, ovi mladi ljudi će pokušati da izmame osmehe na lice prolaznika koji se u tom trenutku zateknu na novosadskom trgu.

Inicijator i glavni organizator projekta je Staša Kukić, balerina, bivša reprezentativka i državna prvakinja Srbije u modernom plesu, evropska vicešampionka, a danas student jedne on najprestižnijih moskovskih plesnih akademija gde svakodnevno ima priliku da radi sa najboljima iz profesije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»