Finale Freshhh takmičenja

MOL Grupa, vodeća međunarodna kompanija za naftu i gas, održaće uživo Finale međunarodnog takmičenja Freshhh – 28.maja u Budimpešti, na kome će se predstaviti pet najboljih timova od ukupno 2,110 ovogodišnjih učesnika. Freshhh je međunarodno onlajn takmičenje za talentovane studente čije je interesovanje da iskuse realne i životne izazove rada u naftnoj i gasnoj industriji.

Među vodećih pet timova našli su se CHanters, Dekor, Džast Ask Siri, Oils Krid i Aprajt Solušns, koji predstavljaju pet različitih zemalja: Hrvatsku, Češku republiku/Slovačku, Mađarsku, Rusiju i Sloveniju. Obrazovna pozadina članova najboljih timova kreće se od hemijskog inžinjerstva, matemakičkih studija – do studija geologije. Broj timova koji se prijavio za ovo jedinstveno takmičenje iz Srbije bio je 46, a prošli put je naš tim bio i jedan od pobednika. Pakistan je zemlja koja je dala najveći broj učesnika – čak 837 !

Tokom Finala, timovi će se takmičiti u formatu simulacije igrice, šta će pratiti i ocenjivati prisutni žiri. Pobednički tim osvojiće ukupno 25,000 Evra , a tri prvoplasirana tima će steći mogućnost da se priključe MOL Grupi u okviru redovnog stručnog razvojnog programa Growww. Uzbudljiv finalni dan projekta će se završiti ceremonijom dodele nagrada i ekskluzivnim koktelom povodom završetka događaja.

Svi zainteresovani će ove godine moći da prate Finalno takmičenje uživo ili na Fejsbuku (facebook.com/MOLfreshhh), a više informacija o Freshhh programu mogu se naći na vebsajtovima www.freshhh.net i https://www.facebook.com/molfreshhh

O MOL Grupi
MOL Grupa je integrisana, nezavisna, internacionalna kompanija za naftu i gas sa sedištem u Budimpešti, Mađarska. Ona posluje u preko 40 zemalja i zapošljava skoro 30.000 ljudi širom sveta, sa istorijatom poslovanja u matičnoj industriji od preko 100 godina. Aktivnosti istraživanja i proizvodnje MOL Grupe podržane su sa više od 75 godina iskustva. U ovom trenutku, MOL Grupa ima aktivnu proizvodnju u 8 zemalja i istraživanje resursa u 13 zemalja. Grupa posluje sa četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja, u okviru integrisanog sektora nabavke – u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. MOL Grupa takođe poseduje mrežu od preko 1.700 servisnih stanica širom 11 zemalja centralne i jugoistočne Evrope.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: