Filip Moris potpisao sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu

Kompanija Filip Moris u Srbiji i Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu potpisali su sporazum o saradnji koji će doprineti razmeni iskustava i znanja između kompanije i fakulteta, ali i omogućiti zajedničko učestvovanje u projektima društvene odgovornosti. Sporazum su potpisali Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu i dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Branislav Boričić.

U okviru saradnje su predviđene studentske i stručne prakse u kompaniji, podržavanje izrade studentskih istraživačkih i diplomskih radova u skladu sa poslovnim politikama Filip Morisa, zatim gostujuća predavanja stručnjaka kompanije na fakultetu, kao i trening programi u oblasti menadžmenta, organizacije i informacionih sistema.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu još jedan u nizu naših visokoobrazovnih ustanova sa kojim Filip Moris u Srbiji gradi dugoročnu saradnju. Naša kompanija je istinski i osvedočeni partner,među mladim i ambicioznim ljudimaveć prepoznata kao veoma poželjan poslodavac, koji pruža mnoge mogućnosti za profesionalni  razvoj”, izjavila je Tatjana Jovanović, direktorka ljudskih resursa za jugoistočnu Evropu kompanije Filip Moris.

Prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu smatra da je potpisani sporazum višestruko koristan i da će obema stranama potpisnicama obezbediti izuzetno kvalitetan transfer znanja i iskustava.

Važan deo poslovne strategije kompanije Filip Moris u Srbiji, koja je nosilac i prestižnog međunarodnog priznanja „Top Employer Europe 2016”, kao i „Top Employer Serbia 2016”, čini ulaganje u razvoj zajednice u kojoj posluje, sa posebnim osvrtom na osnaživanje mladih, stipendiranje njihovog školovanja i njihovo motivisanje da svojim radom doprinesu društvenom, ekonomskom i naučnom razvoju Srbije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: