Er Srbija saradnja sa još 4 fakulteta

U okviru programa u oblasti obrazovanja „Mladi na prvom mestu“, Er Srbija je potpisala memorandume o razumevanju sa pet obrazovnih institucija u Srbiji, saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik.

Sporazumi su potpisani sa Ekonomskim, Saobraćajnim, Elektrotehničkim i Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, kao i sa Vazduhoplovnom akademijom.

Program obuhvata:

  • profesionalnu praksu
  • predavanja i radionice
  • periodične organizovane posete kompaniji
  • rad na projektu
  • pisanje naučnih i diplomskih radova uz mentorstvo zaposlenog u kompaniji

Praktična predavanja i radionice će držati menadžeri Er Srbija. Na njima će se analizirati tržišno okruženje i raditi studije slučaja.

Rad na projektima učesnicima treba da omogući susret sa zadacima i problemima iz prakse i  učešće u njihovom rešavanju.

Planirano je i obavljanje profesionalne prakse u Er Srbiji, tokom koje će polaznici imati priliku da sarađuju sa menadžerima u stiču praktična znanja u različitim sektorima kompanije, u zavisnosti od obrazovnog profila učesnika.

Program je ustanovljen i predstavljen ranije ove godine, kada je prvi memorandum o razumevanju potpisan sa Fakultetom organizacionih nauka (FON) u Beogradu.

– Posvećeni smo razvoju naših ljudi, jer su oni osnova našeg dugoročnog razvoja. U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, njihovo znanje, sposobnosti i veštine su to što će nastaviti da podstiče naš rast i razvoj – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

Foto: Air Sebia/Tangosix

Autor: Dina Đorđević Novinarka

Izvor: tangosix.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: