Deseti jubilarni „Case Study Show“

Studentska organizacija „ESTIEM LG“ deseti put zaredom organizuje projekat „Case Study Show 2016“ , koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije u periodu od 10. do 12. marta.

„Case Study Show 2016″ je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim, ambicioznim i motivisanim studentima da zakorače u svet realnog poslovanja i svoje znanje primene u praksi, a najuspešnije očekuje praksa, trening program ili potencijalno zaposlenje.

O značaju i potencijalu ovog projekta najbolje govori i podrška nekih od najvećih kompanija na našem tržištu kao što su: Koka kola, Er Srbija, Japan Tobako, Merkator, Deleze, Telekom Srbija itd.

Prva dva dana projekta održaće se na Fakultetu organizacionih nauka i rezervisana su za Biznis slučaj, gde će studenti svih fakulteta Univerziteta u Beogradu imati priliku da se takmiče u rešavanju studije slučaja. Studije slučaja zadaju vodeće kompanije na domaćem tržištu, na srpskom i engleskom jeziku, a studenti će prezentovati svoja rešenja u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata.

Paralelno održava se i „Case Room“, kroz koji će učesnici biti u prilici da rešavaju kraći poslovne probleme iz prakse kompanija. Učesnici u timovima od po tri člana imaju dva sata na raspolaganju za rešavanje studije, a nakon toga prezentuju svoja rešenja predstavnicima kompanija. Oba dana na Fakultetu organizacionih nauka održava se mini sajam obrazovanja.

Treći dan projekta održaće se u Narodnoj banci Srbije i biće namenjen za Speed Dating, koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua, predstave vodećim komanijama na domaćem tržištu.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu dođu do najboljeg rešenja. Za ovogodišnji Case Study Show, svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti u timu ili individualno, slanjem biografije i motivacionog pisma putem sajta www.estiem.org.rs ili putem mejla jelena.milovic@estiem.rs. Prijave su otvorene do 16. februara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: