Case Challenge takmičenje

Case Challenge takmičenje je već uveliko u jeku i 80 timova je proteklih nedelju dana radilo na svojim studijama slučaja za kompanije Devana Technologies, COFA Games i Ernst&Young.

Kako bi im olakšali rad, ali ih i pripremili za praksu koja ih očekuje, edukativni partneri projekta organizovali su za takmičare radionice na kojima su mogli da usavrše neke svoje veštine i unaprede rad u timu.

Budući da je konkurencija velika, i da je dobrih ideja mnogo, učesnici će morati da na pravi način stručnom žiriju predstave svoju ideju kao najbolju. U tome im je pomogla Marija Mitić iz kompanije Atria Group, koja je 13.5. održala radionicu na temu prezentacionih veština.

Marija je profesionalni trener i konsultant u oblasti ljudskih resursa, a sa takmičarima je podelila svoja iskustva i ispričala im o javnom govoru, neverbalnoj komunikaciji, ali i kako njihova prezentacija treba da izgleda i bude što efektnija.

Kako čujemo od takmičara, najviše su im pomogle vežbe za smanjenje treme i pripreme za finale Case Challenge-a.

Pored prezentacionih veština, istraživanje tržišta je jedan od ključnih segmenata izrade studije slučaja. Povodom toga će 16.05 u 10h u Domu omladine Beograda, Nina media održati predavanje na temu “Metode istraživanja tržišta i javnog mnjenja”, kao prvi korak u poslovanju.

Predavanje će održati Jelena Jojkić, koja treću godinu kao izvršni director uspešno void Nina media Research, agenciju za istraživanje tržišta i javnog mnjenja.

Takođe, da bi se postigli dobri rezultati neophodno je da tim dobro funkcioniše, i zato će kompanija Synergy Talents na finalnom događaju, 27. maja, održati radionicu namenjenu svim finalistima. Tokom ove radionice, Synergy Talents daće ideje o tome kako tim može da bude snažniji, uspešniji i šta sve jedan tim može da postigne.

Ovu radionicu će održati Hans Buster, director kompanije Synergy Talents.

Zahvaljujemo se svim edukativnim partnerima, a takmičarima želimo puno sreće u daljem takmicenju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: