Carlsberg izabrao lidere budućnosti

Kompanija Carlsberg Srbija je četvrtu godinu zaredom izabrala nove polaznike „Programa za lidere budućnosti“.

Priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta u internacionalnoj kompaniji imaće Iva Pavlović, master italijanskog Univerziteta Bocconi, Katarina Antonović, studentkinja master studija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Aleksandra Aleksić, studentkinja osnovnih studija istog fakulteta.

Tri polaznice „Programa za lidere budućnosti“ počinju sa radom 15. jula u komercijalnom sektoru kompanije Carlsberg Srbija. Izabrane su među 700 prijavljenih kandidata, nakon nekoliko krugova selekcije.

„Planiranje i realizacija programa kroz koji ljudi bez radnog iskustva treba da za kratko vreme razumeju veoma kompleksno poslovno okruženje i počnu efikasno da posluju u njemu, iziskuje mnogo vremena i angažovanja od velikog broja zaposlenih, na različitim nivoima. Međutim, kolege koje su nam se priključile kroz ovaj program nam svojim trudom, entuzijazmom, znanjem i na kraju – rezultatima – svakim danom potvrđuju da smo napravili pravi potez i dobro uložili svoje vreme. Zahvaljujući njima, kao i sve boljim kandidatima koji nam se iz godine u godinu prijavljuju i ovaj izbore čine sve težim, mi ne posustajemo već nastavljamo sa istim žarom da radimo, razmenjujemo ideje i učimo jedni od drugih.“ – poručila je Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

Za tri godine trajanja „Programa za lidere budućnosti“, karijeru u Carlsberg Srbiji počelo je osmoro akademaca. Četvoro je još uvek u programu, dok je njih troje je nastavilo sa radom u kompaniji i nakon završetka programa.

Na ovogodišnji konkurs mogli su da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije – trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: