Budi deo zanimljivog istraživanja o stavovima novih generacija o karijeri u budućnosti

U toku je prikupljanje podataka za istraživanje koje Centar za razvoj karijere radi u saradnji sa kompanijom Stanton Chase, a koje ima za cilj da ispita stavove i očekivanja mladih (tzv. milenijumske generacije) u vezi sa njihovom sadašnjom i budućom karijerom.

Ideja je da deo uzorka čine studenti i diplomirani studenti sa naših univerziteta, te vas molimo da uputite pozive vašim studentima da popune upitnik koji se nalazi na linku https://www.surveymonkey.com/r/DTN5NL7

Upitnik je anoniman i za njegovo popunjavanje potrebno je izdvojiti 10 do 15 minuta. Rezultati istraživanja biće javno dostupni.

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • ČETVRTAK 15.11. 15:00 POD DRVETOM komedija 85′ 350 dinara 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA VOJNIKE ratni 117′ 350 dinara 21:00 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara PETAK 16.11. 15:00 POD DRVETOM... Pročitajte više »»
  • Hakaton će biti održan 15. decembra, prijave će trajati do 20. novembra i mogu se prijaviti svi srednjoškolci u timovima od po 3 do 4 člana. Projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo jesu radionice na kojima će srednjoškolci biti upoznati sa... Pročitajte više »»
  • Ovogodišnji festival održaće se 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio(Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika. Prvi... Pročitajte više »»
  • Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako: novembar: Mekano novembar: Tvrdo Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno... Pročitajte više »»
  • Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i... Pročitajte više »»