Budi Coolturan, prijavi se za seminar

Budi Coolturan je dvodnevni seminar koji se održava 23. i 24. oktobra u Biblioteci grada Beograda, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Seminar se ove godine, tradicionalno, održava peti put, i za temu ima menadžment u kulturi. Projekat se sastoji od dva dela: edukativnog i praktičnog. Edukativni deo podrazumeva seriju predavanja vrsnih stručnjaka iz oblasti kulture, koji će svojim interesantnim i poučnim predavanjima probuditi svest mladih o značenju naše kulturne baštine. Neki od predavača su: Dr. Milena Dragićević-Šešić, redovni profesor Menadžmenta u kulturi i Teorije medija Fakulteta dramskih umetnosti, Slavoljub Pušica, director muzeja u Prijepolju već 22 godine, Tatjana Ćitić, glavni i odgovorni urednik RTS 3 i Svetislav Bule Goncić, srpski glumac koji je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Praktični deo studentima omogućava rešavanje studije slučaja koje zadaju kompanije i kulturne institucije Beograda sa ciljem rešavanja realnih poslovnih problema i boljeg upoznavanja sa konceptom rada i poslovanja. Ove godine studiju slučaja će zadati RTS3.

Pored studije slučaja, u okviru praktičnog dela, održaće se radionica koju će predvoditi Igor Rakić, osnivač Škole intelektualnih veština kao i zanimljiv kviz koji se sastoji iz pitanja iz sveta kulture, a takmičare očekuju vredne nagrade.

U okviru projekta “Budi Coolturan 20015” održaće se nagradni foto-konkurs “CoolTura”. Svi studenti Univerziteta Beograda mogu da pošalju svoje fotografije na e-mail adresu bcfotokonkurs@gmail.com do 18. oktorbra.

Proglašenje prva tri nagradna mesta je na svečanom koktelu povodom otvaranja projekta 22.oktobra u Beograđanki na 6. spratu, u prostorijama kancelarije za mlade – Gnezdo. Uvodno predavanje održaće Maja Volk. Ove godine, imaćemo tu čast da ugostimo ambasadore različitih zemalja.

Prijave su otvorene od 5.10. do 16.10. na zvaničnom sajtu organizacije.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.estiem.org.rs ili putem mail-a masa.majdanac@estiem.org

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: