FPN: Testiranje znanja stranih jezika

Portal Studentski život posetio je Fakultet političkih nauka i pružio podršku našim prijateljima i saradnicima iz CEDEM-a i Obrazovnog centra Equilibrio tokom besplatnog testiranja znanja stranog jezika.

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM), u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO (www.stranijezici.com), organizovao je za studente Fakulteta političkih nauka u Beogradu besplatno testiranje znanja engleskog i nemačkog jezika uz izdavanje zvaničnih uverenja.

Portal Studentski život posetio je FPN i pružio podršku našim prijateljima i saradnicima iz CEDEM-a i Obrazovnog centra Equilibrio. Iskoristili smo priliku da, kao medijski pokrovitelji projekta, studentima predstavimo i Program stipendiranja studenata tokom leta 2015. (www.stipendijezastudente.com) Studentima su predstavljene mogućnosti prijave i pohađanja opštih i specijalizovanih kurseva stranih jezika i radionica tokom dve smene u julu i avgustu 2015. godine.

Organizovano besplatno testiranje znanja engleskog i nemačkog jezika, prvo u nizu od sličnih akcija koje ćemo podržati, proteklo je uz odlično raspoloženje prisutnih studenata, naših prijatelja iz CEDEM-a i centra Equilibrio. Verujemo da će slične akcije za studente i dalje nailaziti na odličan odaziv.

Pogledajte foto reportažu sa upravo završenog testiranja:

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: