Belgrade Youth Fair 2016 – Tvoja šansa

U Beogradu će se 4. i 5. marta u prostorijama hotela Metropol Palace održati Belgrade Youth Fair, najveći događaj za mlade, koji će okupiti najbolje kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 11 do 19 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kako i navodi Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair & Conferences „Značaj projekata jeste pravljenje koraka ka razbijanju barijera koje danas postoje između mladih i kompanija, odnosno poslodavaca. Njima se povećava zapošljivost mladih i sprečava odliv mozgova iz naše zemlje.“

Studentima i srednjoškolcima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština. Studenti već sada mogu da šalju svoje radne biografije na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma. U okviru događaja, srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača i da na osnovu interakcije sa njima dođu do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

Ova manifestacija vam pruža:

  • direktno komuniciranje sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji,
  • dobijanje mogućnosti za praksu ili zaposlenje,
  • način da se zaposlite na željenoj poziciji,
  • korisne informacije iz prve ruke,
  • dobijanje sertifikata i brojnih poklona,

Svoje mesto na Belgrade Youth Fair-u možete rezervisati putem sledećeg linka: http://youthfair.rs/prijavi-se/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: