Američki koledž u Solunu stipendije

Američki koledž u Solunu nastoji ne samo da bude prvi, već i pristupačan izbor za edukaciju mladih iz jugoistočne Evrope, Grčke, SAD-a i šire.

Kako bi postigao ovaj cilj, Američki koledž u Solunu nudi finansijsku pomoć velikom, ali određenom broju studenata kako bi visoko, kvalitetno obrazovanje omogućio studentima kojima je potrebna pomoć, naročito tokom ovih teških vremena, kao i studentima iza kojih stoji akademski uspeh i potencijal. Ovaj koledž razvio je dobro uspostavljen program za finansijku pomoć u nameri da pomogne studentima u potrazi za koledžom, odnosno fakultetom. Ovaj program se trudi da obezbedi mogućnost visokog školovanja i da nijedan student ne bude lišen pohađanja Američkog koledža u Solunu zbog poteškoća u finansijama.

Svi kandidati koji su zainteresovani za osnovne ili master studije na Američkom koledžu u Solunu, kao i za finansijku pomoć tj. stipendiju, treba da popune formular na sledećem linku: http://www.act.edu/index.jsp?CMCCode=10050202&extLang=LG.

Uslovi da bi kandidati aplicirali za stipendije su:

  • Da su već upisani na ovaj koledž ili da im je prihvaćena aplikacija za upis (http://www.act.edu/index.jsp?CMCCode=10050104&extLang=LG)
  • Da su zainteresovani za “full-time” studije, odnosno da žele da diplomiraju na ovom koledžu
  • Da pokažu potrebu za finansijkom pomoći putem popunjavanja formulara za finansijsku pomoć na gore navedenom linku.

Za više informacija o Američkom koledžu u Solunu, smerovima, ulovima za život i uslovima za upis možete saznati na sajtu fakulteta (www.act.edu), Facebook stranici (American College of Thessaloniki) ili putem direktnog kontakta mail-om nekoga od predstavnika u Grčkoj (admissions@act.edu) i Srbiji (serbia@act.edu).

Želimo vam puno sreće u daljem školovajnu i stojimo na raspolaganju ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: