AEGEE-Niš ,,Go Hard or Go Home”

Studentska organizacija AEGEE-Niš organizuje od 17. do 31. jula program Summer University: ,,Go Hard or Go Home.“

Program, između ostalog, uključuje i dva izleta za koje se mogu prijaviti svi zainteresovani do 22.jula:

  • Put do Sofije (24.7.) po ceni od 1.100 dinara
  • Put do Sokobanje i ulaz u Akva park (26.7.) po ceni od 890 dinara

Summer University pruža jedinstvenu kulturnu razmenu, koja daje mladima mogućnost da putuju i upoznaju druge narode i države. Učesnici imaju šansu da saznaju više o različitim stilovima života mladih ljudi širom Evrope.

Ove godine Niš će ugostiti 20 stranaca iz Španije, Italije, Holandije, Rusije, Češke, Nemačke i Estonije. Njih ćemo upoznati sa našim gradom, jezikom, kulturom i povesti ih na neke zanimljive izlete, za koje mogu da se prijave svi zainteresovani srednjoškolci i studenti.

AEGEE-Niš kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset godina. Kao nevladina, nepolitička, nezavisna i neprofitna organizacija ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovimi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Evropski studentski forum- AEGEE Europepostoji u preko 270 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13 000 članova. U toku godine širom AEGEE-a organizuje se preko 200 različitih događaja.

Prijave na: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScXMZrE71D_j0okgi…/viewform

Facebook event: www.facebook.com/events/2207353076158504

Facebook stranica: www.facebook.com/AEGEENis

Zvanična web stranica: www.aegeenis.org.rs

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: aegeenis@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»