AEGEE-Niš ,,Go Hard or Go Home”

Studentska organizacija AEGEE-Niš organizuje od 17. do 31. jula program Summer University: ,,Go Hard or Go Home.“

Program, između ostalog, uključuje i dva izleta za koje se mogu prijaviti svi zainteresovani do 22.jula:

  • Put do Sofije (24.7.) po ceni od 1.100 dinara
  • Put do Sokobanje i ulaz u Akva park (26.7.) po ceni od 890 dinara

Summer University pruža jedinstvenu kulturnu razmenu, koja daje mladima mogućnost da putuju i upoznaju druge narode i države. Učesnici imaju šansu da saznaju više o različitim stilovima života mladih ljudi širom Evrope.

Ove godine Niš će ugostiti 20 stranaca iz Španije, Italije, Holandije, Rusije, Češke, Nemačke i Estonije. Njih ćemo upoznati sa našim gradom, jezikom, kulturom i povesti ih na neke zanimljive izlete, za koje mogu da se prijave svi zainteresovani srednjoškolci i studenti.

AEGEE-Niš kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već dvadeset godina. Kao nevladina, nepolitička, nezavisna i neprofitna organizacija ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovimi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Evropski studentski forum- AEGEE Europepostoji u preko 270 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13 000 članova. U toku godine širom AEGEE-a organizuje se preko 200 različitih događaja.

Prijave na: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScXMZrE71D_j0okgi…/viewform

Facebook event: www.facebook.com/events/2207353076158504

Facebook stranica: www.facebook.com/AEGEENis

Zvanična web stranica: www.aegeenis.org.rs

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: aegeenis@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: