5 razloga da odete na kuglanje

Budući da je ovo leto zaista odlučilo da bude “pravo” leto i “iznenadi” nas tropskim vrućinama, mnogi će se opredeliti za kućnu varijantu tokom večeri ili vikenda. Ali zašto bismo propuštali zabavu?! Mi smo beg od žege i vrelog asfalta potražili u zelenilu Gradskog parka u Zemunu i oprobali se u bowlingu u Kuglani Žabac!

Osim odlične zabave i druženja, kuglanje je savršena rekreacija za ove vrele letnje dane. Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da se oprobate baš u ovom sportu!

 1. Zabavno je
  Imate priliku da “gađate” nešto (čunjeve, ne protivnike naravno), da se šepurite u fensi-smešnim cipelama za kuglanje, da se ludo zabavljate sa ljudima koji dele vaš smisao za zabavu, da se smejete svojim upornim promašajima i skačete od sreće ako oborite svih 10 čunjeva…
 2. Opuštajuće je
  Pa i ne baš u fizičkom smislu, jer ipak treba malo mišića da bi se zakotrljala kugla, ali psihički bićete preporođeni. Stoga ukoliko vam treba “ventil” nakon napornog dana na poslu ili faksu, pali ste ispit ili vas je iscrpelo celodnevno spremanje ispita, najbolji način da se “rešite” stresa i napetosti može biti upravo jedna partija kuglanja sa društvom. Za tili čas bićete ponovo dobro raspoloženi i puni pozitivne energije!
 3. Odlična je vežba
  Naravno da se svi ponekad malo “ulenjimo”, naročito kada smo na odmoru, ali zašto se ne bismo malo aktivirali i iskoristili priliku da pokažemo bicepse i tricepse, ili ih nabildujemo, jer budimo realni koliko god šareno i slatko izgledale, one kugle nisu baš lake! Osim toga, aktiviraćete čitavo telo jer ovo je sport koji zahteva da maksimalno budete ukjlučeni u igru, a pri tome se nećete previše umoriti.
 4. Savršena je prilika da pobedite momke
  Kuglanje je odličan sport za devojke i savršena prilika da pokažete momcima kako se obara s nogu (na čunjeve mislimo naravno). Iako se obično misli da je kuglanje “muški” sport, znate li da su zapravo devojke bile prve koje su samouvereno osvojile staze kuglane Žabac po njenom otvaranju?!
 5. Pristupačno je
  Ovo leto posebno je rezervisano za sve studente jer do 1. septembra studenti imaju jedinstvenu priliku da uz indeks ostvare neverovatan popust za sat bowlinga po cenama od 300 dinara u Žabac Bowling Centrima u Hali Pinki u Zemunu i na Vidikovcu.

[Not a valid template]

Zato ukoliko i vi želite da se oprobate u ovom sportu, okupite ekipu u dva nova objekta Žabac Bowling Centra u Beogradu.

Tokom letnjeg perioda za sve ljubitelje ovog sporta Žabac Bowling je spremio posebne pogodnosti. U ovim objektima pored bowlinga, možete uživati u dodatnim aktivnostima kao što su pikado, stoni fudbal, bilijar klub Žabac koji se nalazi u  S.C. Pinki, u Zemunu. Ako ste više zainteresovani za opuštanje u đakuziju ili osvežavajuće piće na letnjoj terasi, nakon treninga preporučujemo vam Žabac Bowling Centar na Vidikovcu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: