Stipendije za studente iz Subotice

Komisija za dodelu stipendija Grada Subotice raspisala je Konkurs za dodelu stipendija za studente sa teritorije Grada Subotice za školsku 2015/16. godinu. Konkurs je otvoren do 20. novembra.

Pravo da konkurišu imaju studenti i studentkinje koji su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Subotice najmanje godinu dana.

Uslov za dodelu stipendija je da kandidati i kandidatkinje upisuju prvi put bilo koju godinu studija prvog stepena (osnovne akademske studije, osnovne strukovne studije) ili studije drugog stepena (master akademske studije, specijalističke strukovne studije, specijalističke akademske studije) na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija.

Stipendiju ne mogu ostvariti studenti koji imaju status apsolventa, koji su u radnom odnosu, kao i oni koji su navršili 26 godina.

Biće ukupno dodeljeno 100 stipendija, koje će se isplaćivati u deset jednakih mesečnih rata.

Detaljnije informacije o konkursu i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Subotice.

Informacije se mogu dobti i lično, u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave Subotica, Trg slobode 1, 3. sprat / kancelarija 305, ili putem telefona 024 626 883.

Foto: www.subotica.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: