Inđija: Konkurs za dodelu studentskih stipendija

Opština Inđija otvorila je Konkurs za dodelu stipendija studentima za školsku 2015/2016. godinu. Rok za prijavu je 21. mart.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i studentkinje visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija i Autonomna Pokrajina Vojvodina pod uslovom da su upisali jednu od godina akademskih studija prvog stepena, master akademske studije, kao i studije kod kojih je akademski studijski program organizovan integrisano u okviru osnovnih i master akademskih studija, i to od druge do šeste godine studija.

Takođe, potrebno je da kandidati tokom studija imaju prosečnu ocenu najmanje 8.50, da tokom studija nisu obnavljali ni jednu godinu i da imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija najmanje tri godine.

Ove godine biće dodeljeno 100 stipendija studentima i studentkinjama, koje će se isplaćivati 10 meseci u mesečnom iznosu od 7.500 dinara.

Tekst konkursa i informacije o potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na portalu indjija.net.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Opštinskoj upravi opštine Inđija – Odeljenju za društvene delatnosti (šalter broj 8 i 9) ulica Cara Dušana 1.

Foto: Wikimedia Commons, prema Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licenci

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: