Vanja Grbić i SOFA za aktivan život

Legenda srpske odbojke, Vanja Grbić, iznenadio je studente i omladinu, koji su se zahvaljujući udruženju SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) tokom leta besplatno rekreirali na jednoj od omiljenih destinacija Beograđana, Adi Ciganliji.

Potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije posetio je trening odbojke na pesku, prilikom čega jesvoja bogata sportska iskustva podelio sa studentima i omladinom, podučio ih tajnama odbojke i pozvao da se aktiviraju u što većem broju.

SOFA_Vanja_Grbic_02

„Entuzijazam koji mladi ljudi poseduju, kao i želja za druženjem, uvek me motivišu da nastavim da im prenosim svoja iskustva. Kroz ovakvu vrstu fizičkih aktivnosti mladi imaju priliku da nauče kako da prihvatei tolerišu druge, kako da se ponašaju u timu, ali u isto vreme da spoznaju sebe, saznaju koji su im limiti, kao i šta je potrebno da urade da bi postigli svoj cilj“, rekao je Vanja Grbić.

SOFA_Vanja_Grbic_03

Lokacije za vežbanje, dostupne sportove, kao i raspored termina za vežbanje u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, možete pogledati na sajtu udruženja SOFA ili na društvenim mrežama: Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: