Program povodom Međunarodnog dana slagalica, ponedeljak 29.1.

Program Hajde da se složimo obuhvata sastavlјanje unikatne slagalice koja će specijalno za ovu priliku biti odštampana, a čiji je motiv fotografija autorke Marije Konjušić, nekadašnje voditelјke radionice za fotografiju DKSG.

Dom kulture „Studentski grad“

Ponedelјak, 29. januar

12.00 – 21.00, Galerija

HAJDE DA SE SLOŽIMO

Motiv sa fotografije poziva stanovnike Studenjaka, ali i ostale zainteresovane, da učestvuju u ovom događaju, koji se organizuje povodom Međunarodnog dana slagalica, u saradnji sa udruženjem Pazl svet Srbija.

Pazl svet Srbija je udruženje filantropske orijentacije, osnovano 2015. godine, koje okuplјa lјubitelјe slagalica svih generacija. Aktivnosti ovog udruženja usmerene su na promociju igre slagalica kao sjajnog relaksacionog sredstva. Različitim motivima skreće se pažnja na umetnost, a istovremeno se i animira zajednica, kroz druženje i zajedničke aktivnosti. Od ustanovlјenja Pazl sveta Srbija teče i Fejsbuk akcija prikuplјanja očuvanih slagalica koje se doniraju dečjim bolnicama, domovima za stara i lica sa invaliditetom, odnosno institucijama koje imaju dnevne boravke i radnu terapiju.

Muzička podrška: Saša Tomasović i Mićun Ristić.

Ulaz slobodan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: