Ne izležavaj se na sofi!

Vrhunski sportisti savetuju – ne izležavaj se na sofi! Sport može biti besplatan, pokrenite se uz dobru volju i udruženje SOFA.

Talentovani i uspešni sportisti pozvali su mlade putem društvene mreže Instagram da se aktiviraju uz udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti). Kako bi pomogli širenju svesti među mladima o važnosti bavljenja sportom i zdravom načinu života, podršku udruženju SOFA pružili su brojni sportisti među kojima su košarkaši Bogdan Bogdanović, Nemanja Dangubić, Novica Veličković, Marko Kešelj, Aleksandar Bursać, košarkaš Crvene Zvezde i nemačke reprezentacije Maik Cirbes i košarkašica Marina Marković, rukometašice Andrea Lekić i Sanja Damnjanović, fudbaleri Staniša Mandić i Ivica Jovanović, plivačica Minja Najdanovski, odbojkašica Ljubica Kecman i odbojkaši Aleksandar Bata Atanasijević i Bojan Janić.

SOFA_Veslanje

Udruženje SOFA, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, osnovano je sa ciljem da omogući besplatno redovno bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima za studente i omladinu. Trenutno, aktivnosti se organizuju u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, u različitim sportskim objektima ili atraktivnim lokacijama na otvorenom u toku letnjih meseci. Treneri su mladi stručnjaci iz oblasti sporta, dok SOFA mrežu po gradovima vode studenti-koordinatori. Prijava za sve dostupne sportove vrši se putem sajta udruženja SOFA (www.sofa.rs).

Omiljena destinacija mladih za vežbanje ovog leta je Ada Ciganlija, ali pored ovih, ostale besplatne termine za vežbanje u Beogradu, kao i u Novom Sadu i Kragujevcu, možete pogledati na sajtu udruženja SOFA ili na društvenim mrežama: Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: