Humanitarni sportski turnir – Pobedi za Anđelu!

Unija studenata FON-a, u saradnji sa humanitarnom fondacijom Podrži život, drugu godinu za redom organizuje Humanitarni sportski turnir koji će se održati 8. i 9. aprila na terenima studentskog doma „4. april“.

Projekat je osmišljen tako da promoviše značaj sporta i zdravog načina života, podstiče takmičarski duh, ali i da kroz zabavu podigne svest o tome šta sve možemo postići ukoliko udružimo snage.

Studenti će se takmičiti u malom fudbalu, basketu i ženskoj odbojci, dok će njihovi vatreni navijači imati priliku da se opuste i rashlade u ,,chill zoni’’, kao i da okušaju sreću u raznim nagradnim igrama koje smo pripremili. Pored četvrtfinala, polufinala i finalne utakmice, drugog dana odigraće se revijalna utakmica koju će podržati neka od najuspešnijih imena srpskog sporta. Kao završnica turnira biće dodela nagrada za najbolje takmičare koje su obezbedili naši partneri.

Cilj ovog projekta je skupljanje potrebnih finansijskih sredstava za operaciju Anđele Janković, devojčice koja boluje od tumora na mozgu. Stoga će sav prikupljen novac od kotizacija za učešće na turniru biti uplaćen na račun humanitarne organizacije Podrži život, kao pomoć za Anđelino izlečenje.

Prijave će biti otvorene do popunjavanja kapaciteta, zato požutite i prijavite svoju ekipu ovde.

Ukoliko niste učesnik turnira, a želite da pomognete Anđeli u njenoj bici za život, to možete uraditi slanjem SMS-a na 5757 (cena poruke sa PDV-om 100din.) ili uplatom na račun humanitarne fondacije Podrži život, u Komercijalnoj banci: Dinarski: 205-999-98 Devizni račun: 0070800039876

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: