FitPass Dani Sporta 2018 – #IzadjiNaTeren

Deveti put zaredom studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sportsku manifestaciju Fitpass Dani Sporta 2018, koja će se održati 26. i 27. maja u Sportskom selu ,,Beograd“.

Deveti put zaredom studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sportsku manifestaciju Fitpass Dani Sporta 2018, koja će se održati 26. i 27. maja u Sportskom selu ,,Beograd“.

Ovaj projekat nastao je kao želja studenata da podignu svest o važnosti sporta u životima mladih i neophodnosti bavljenja istim. FitPass Dani Sporta 2018 predstavljaju dvodnevnu manifestaciju zabavno-takmičarskog i humanitarnog karaktera koja će mladima pružiti priliku da se okušaju u različitim sportskim disciplinama, a oni koji još uvek nisu spremni da izađu na teren moći će da se druže i posmatraju sva dešavanja u posebnom delu projekta pripremljenom za njih.

Studenti svih fakulteta Beogradskog univerziteta imaće priliku da na jednom mestu 26. i 27. maja u Sportskom selu ,,Beograd“ pokažu svoje veštine u ekipnim i individualnim sportovima. Kroz dva dana promovisanja sporta i zdravog života učesnici će imati priliku da se nadmeću u basketu, futsalu, tenisu, stonom tenisu i po prvi put odbojci! Prvi dan projekta je rezervisan za utakmice u grupnoj fazi takmčenja, a drugog dana će se održati utakmice četvrtfinala, polufinala i finala. Tokom oba dana će postojati i chill zona, otvorena za sve koji žele da podrže sport i učesnike FitPass Dana Sporta 2018. Posetioce chill zone očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

Humanitarna strana Fitpass Dana Sporta 2018 odraziće se kroz prikupljanje finansijskih sredstava za fondacije „Budi Human“, „Trojka iz bloka“ i „Čep za henikep“. Prisutni koji prepoznaju važnost ovog aspekta projekta i budu voljni da ga podrže, biće u prilici da daju svoj doprinos.
Neki od partnera koji su se odazvali našem pozivu da izađu na teren i uhvate loptu su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Svi zainteresovani studenti će moći da se prijave u periodu od 15. do 20. maja putem sajta!

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nam se obratiti putem maila jelena.dragicevic@estiem.org.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: