Da li biste radili za njega?

Neverovatni vlasnik firme, poveo 6.400 zaposlenih u Francusku na odmor!

Vlasnik Tiens Group Company (kineske kompanije) proslavio je dvadeset godina osnivanja svoje kompanije na najlepši mogući način. Naime, kineski milijarder Li Jinuan poveo je sve svoje zaposlene na zasluženi odmor u Francusku.

Na relaciji od Kana do Monaka, u ukupno 79 hotela, rezervisano je čak 4.760 soba. Da bi se prevozali svi zaposleni, bilo je rezervisano i 146 autobusa.

Ovaj poduhvat predstavlja najveću grupu gostiju koja je odjednom posetila Francusku. Bilo im je omogućen i privatan obilazak Luvra, poseta Ajfelovom Tornju, kao i jedinstvena mogućnost da prisustvuju Moulin Rouge kabareu. Za šoping im je bilo obezbeđeno vreme u robnoj kuću Galeries Lafayette.

Pored Pariza, ova nesvakidašnja grupa turista posetila je i Nicu. U znak zahvalnosti vlasniku, zaposleni su se na šetalištu des Anglais poređali tako da bi obrazovali rečenicu „Tiens’ Dream is Nice in the Cote d’Azur“, i na taj način oborili svetski rekord u najdužoj rečenici koju su sastavile ljudske figure.

111

Kompanija gospodina Lija bavi se zdravstvom, trgovinom, turizmom i biotehnologijom. Njegovo bogatstvo je veliko, ali ipak on se ne nalazi na listi najbogatijih najbogatijim u svetu. Ceo poduhvat koštao ga je oko 15 miliona dolara.

Kako bi svet izgledao kada bi svi vlasnici firmi imali ovakav stav prema zaposlenima?

 

Autor: R.R.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: