Besplatna zimska sportska rekreacija

Hladniji dani i ispitni rokovisamo su neki od izgovora mladih i studenata za nebavljenje sportskim aktivnostima u zimskim mesecima.

Zaboravite na izležavanjei pridružite se redovnim fizičkim aktivnostima u novojzimskoj sezoni besplatnog bavljenja sportom, koju je omogućilo udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Nova sezonaje već počela, a ove godine u ponudi je veći broj sportova u odnosu na prethodnu, i na više različitih lokacija u gradu.

Svim mladima i studentima u Beogradu na raspolaganju je čak devet različitih aktivnosti, gde pored standardnih sportova – odbojke, tenisa, plivanja, CrossFit-ai basketa, možete zaigrati salsu ibachatu, opustiti se na jogi, rekreirati u teretani, ili uživati u sauni posle napornog treninga. Aktivnosti se odvijaju na četiri lokacije u gradu, Zavodu na Košutnjaku, klubu Tonus na Bežanijskoj kosi, Gradskom Centru za Fizičku Kulturu (Stari DIF) i Sportskom centru 11.April, ali još uvek i na omiljenoj letnjoj destinaciji, Adi Ciganliji, gdesvi zainteresovani studenti mogu doći na veslanje.

SOFA_bazen

 

SOFA_joga

Tačne termine i lokacije za vežbanje u Beogradu, kao i u ostalim gradovima, možete pogledati na sajtu udruženja SOFA (www.sofa.rs) ili na nekoj od društvenih mreža – Instagramu, Fejsbuku ili Tviteru.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: