Visoka škola za košarku Borislav Stanković

 

Adresa: Bulevar umetnosti 29, 11070 Novi Beograd
Tel. 011/214 72 08, 214 54 64
www: http://www.megatrend.edu.rs/bam/
e-mail: info@megatrend.edu.rs

 

O visokoj školi:

Visoka škola za košarku „Borislav Stanković“ – strukovne studije obrazuje stručne kadrove za sve poslove i funkcije bitne za kvalitetan rad u domaćoj, evropskoj i svetskoj košarci.

Svojim obrazovnim pristupom, Visoka škola formira takozvani top-kadar – stručnjake koji su potpuno spremni da se angažuju na vrhunskom nivou odgovarajuće košarkaške aktivnosti i koji su osposobljeni da, u procesu praktične primene znanja, bitno doprinesu njenom unapređenju u zemlji i inostranstvu.

Visoka škola za košarku pruža mogućnost sticanja kako opšte strukovne kompetencije tako i niz predmetno-specifičnih, što je jedna od najspecifičnijih osobina škole.

Obrazovni proces se sastoji od trogodišnjih osnovnih strukovnih studija. Studijski program osnovnih strukovnih studija za košarku je jednostavan, ali i veoma sadržajan i inovativan.

Struktura studijskog programa koji se realizuje na Visokoj školi za košarku u potpunosti poštuje zakonske odredbe i odgovarajuće standarde. Obrazovni proces u školi garantuje usvajanje primenljivog znanja i zadovoljavanje profesionalne radoznalosti, uz prilagođavanje savremenim zahtevima rada.