Visoka škola modernog biznisa Beograd

visoka-skola-modernog-biznisa-logo

Visoka škola modernog biznisa (MBS) je osnovana 2008. godine kao samostalna institucija u rangu fakulteta, čiji je osnivač ASB Akademija iz Beča. Studijski programi, usklađeni sa potrebama tržišta i povezani sa praksom, koncipirani su prema Evropskim standardima, što studentima otvara vrata za nastavak školovanja u Evropi.

Vi sami birate, kroz izborne predmete, koju oblast menadžmenta želite da izučavate. Predavanja i vežbe su interaktivni, organizovani u malim grupama, a nastava se realizuje pomoću najsavremenije tehnologije. Uz tako stečene kompetencije moći ćete brže da se zaposlite, odnosno da uspešno upravljate sopstvenim biznisom.

Menadžment zahteva ne samo akademska znanja već i praksu. Zato MBS nudi svojim studentima praksu u prestižnim domaćim i stranim kompanijama.

Zahvaljujući tome većina naših studenata se zapošljava odmah nakon završetka školovanja. Mnogi od njih su ostvarili izuzetna dostignuća u svojoj karijeri i rado dele svoja iskustva sa kolegama koji se okupljaju u MBS Alumni organizaciji.

Adresa: Terazije 27, IV sprat, 11000 Beograd
Tel. +381 11 4120-700 Fax:+381 11 4120-701
veb sajt: www.mbs.edu.rs
e-mail: office@mbs.edu.rs