Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa
Visoka škola modernog biznisa

Visoka škola modernog biznisa (MBS) je osnovana 2008. godine kao samostalna institucija u rangu fakulteta, čiji je osnivač ASB Akademija iz Beča. Studijski programi, usklađeni sa potrebama tržišta i povezani sa praksom, koncipirani su prema Evropskim standardima, što studentima otvara vrata za nastavak školovanja u Evropi.

Studenti sami biraju, kroz izborne predmete, koju oblast menadžmenta žele da izučavaju. Predavanja i vežbe su interaktivni, organizovani u malim grupama, a nastava se realizuje pomoću najsavremenije tehnologije. Uz tako stečene kompetencije studenti mogu brže da se zaposle, odnosno da uspešno upravljaju sopstvenim biznisom.

Menadžment zahteva ne samo akademska znanja već i praksu. Zato Visoka škola modernog biznisa nudi svojim studentima praksu u prestižnim domaćim i stranim kompanijama. Zahvaljujući tome većina studenata se zapošljava odmah nakon završetka školovanja. Mnogi od njih su ostvarili izuzetna dostignuća u svojoj karijeri i rado dele svoja iskustva sa kolegama koji se okupljaju u MBS Alumni organizaciji.

 

Adresa: Terazije 27/4, 11000 Beograd
Tel. 011 41 20 700, 41 20 702
veb sajt: www.mbs.edu.rs
e-mail: snezana.ratkovic@mbs.edu.rs