Kako i koliko se život promeni u vreme ispitnih rokova

Svaki student zna da postoje dva života koja vodi, zavisno od toga jesu li ispitni rokovi počeli ili ne. Ekipa s College Humor-a napravila je super strip u kojem sažimaju ono najbitnije što se promeni kad se počnemo spremati za ispite…

U nastavku pogledajte strip…

  1. Buđenje

Svaki dan započinje buđenjem – ležernim rastezanjem u krevetu i rešavanjem egzistencijalnog pitanja otići na predavanje ili ne… Hm, ako se odlučiš na ovu drugu opciju, razmisli može li te neko potpisati na predavanju. Za vreme rokova situacija je malo drugačija – u vreme kad se inače budiš već si na nogama, tačnije stolici i štrebaš i mrziš alarm i rokove i glupu ideju da upišeš faks. Ko se uopšte usrećio time? 🙂

rokovi-zivotne-promjene-1

  1. Predavanja

Iako najradije proveravaš Fejs ili crtaš leptiriće i ptičice po skriptama, tik pre početka rokova nema pažljivijeg i entuzijastičnijeg studenta od tebe. Tu sam, spreman sam i slušam jer svi znaju da je to već dovoljno za prolaz.

rokovi-zivotne-promjene-2

  1. Ručak

Nema energije bez hrane. I dok inače prebiraš po tanjiru u menzi i očajavaš jer je rižoto presuv, baš kao i bečka, za vreme rokova u činiju sa žitaricama dodaješ red bull, kafu i ekstrakt kofeina – u čemu god se nalazio.

rokovi-zivotne-promjene-3

  1. Telefonski pozivi s roditeljima

Kome se još sluša koja se rođaka udala dok ja trunem na faksu i traćim najbolje godine? U vreme ispitnih rokova ovakvi su razgovori jednostavno neizdrživi. Ali nema boljeg psihologa od mame!

rokovi-zivotne-promjene-4

  1. Surfovanje po netu

Onaj viralni video psa koji jede kajganu ili laje na ananas nikada nije zvučao privlačnije… Možda da pogledaš samo to i ništa više? Tri sata kasnije, naravno da gledaš četvrtu epizodu omiljene serije… Proklet bio Youtube!

rokovi-zivotne-promjene-5

  1. Druženje s prijateljima

Osim što blebećeš puno više nego inače, zašto svi prijatelji podsećaju na limenke Red Bulla?

rokovi-zivotne-promjene-6

  1. Vreme za spavanje

Aaargh, opet gledaš na sat i razmišljaš o prošlom mesecu kad si se blažen vraćao s onog izlaska u isto ovo vreme… 🙂

rokovi-zivotne-promjene-7

Izvor: Studomat.ba

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: