Uslovi korišćenja portala www.studentskizivot.com

Korišćenjem portala www.studentskizivot.com i svih njegovih delova  (u nastavku samo studentskizivot.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Sadržaj portala studentskizivot.com je vlasništvo udruženja EVROPSKI POKRET FUTURIS, Beograd. Posetioci ili korisnici usluga, koji na sajtu ostavljaju bilo kakve podatke, predloge, iskustva, komentare ili upise su svesni da oni automatski postaju vlasništvo sajta.

Posetioci ili korisnici sajta studentskizivot.com su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti i da će ih se pridržavati u celini.

Ni jedan deo studentskizivot.com portala se ne sme koristiti u nezakonite svrhe, kako direktno, tako i indirektno.

Zabranjeno je postavljanje pornografskog sadržaja, scena nasilja, torture, i sličnog sadržaja.

Zabranjeno je postavljanje sadržaja koji predstavlja, podržava ili upućuje na govor mržnje, netoleranciju, ličnu, nacionalnu, versku netrpeljivost, koji sadrži psovke, vređanja, omaložavanja, provokacije ili drugi uvredljiv materijal.

 

Studentskizivot.com Portal

Svi posetioci ili korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadržaje studentskizivot.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja, a pristup je dozvoljen osobama bilo kog uzrasta.

Studentskizivot.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaj portala studentskizivot.com se objavljuje u dobroj nameri i svi korisnici i posetioci ga koriste na sopstvenu odgovornost i studentskizivot.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Studentskizivot.com ne preuzima odgovornost za sadržaj upisa čiji autori su posetioci sajta ili druga lica koja ne predstavljaju studentskizivot.com portal.

Studentskizivot.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj reklamnih ponuda koja se postavljaju na sajtu, kao i drugih programa čiji organizator nije studentskizivot.com.

 

Autorska prava

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala (tekstualni, vizuelni i audio materijali, baze podataka i programerski kod) bez dozvole vlasnika autorskih prava (studentskizivot.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

Zahtevi za uklanjanje linkova i linkovi na spoljne stranice

Sajtovi koji se na studentskizivot.com pojavljuju u vidu rezultata pretraživanja ili kao linkovi na stranicama studentskizivot.com, delo su osoba sa kojima studentskizivot.com nema nikakve veze, niti ima kontrolu nad njima. Linkovi koji se pojavljuju u okviru rezultata pretraživanja formiraju se automatskim procesima indeksiranja pomoću računara. Studentskizivot.com ne može i ne proverava sajtove koji se indeksiraju.

Studentskizivot.com povremeno dobija zahteve za uklanjanje linkova iz indeksa. U takvim slučajevima, administrator odlučuje da li su postavljeni linkovi u skladu sa uslovima korišćenja i da li ih treba ukloniti sa stranica studentskizivot.com portala.

Studentskizivot.com ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj bilo kog sajta uključenog u rezultate pretraživanja ili na bilo koji drugi način linkovanog sa istog.

 

Spoljni saradnici

Studentskizivot.com štiti privatnost svih korisnika i obavezuje se da će sve podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala koristiti u dobroj nameri, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Informacije koje prikupljamo o korisnicima tokom korišćenja portala, a to su podaci o računaru, internet provajderu ili podaci podaci unešeni tokom registracije korisnika, koriste se samo i isključivo za poboljšanje studentskizivot.com portala, njegovih sadržaja i kako bi se prilagodio što više posetiocima i korisnicima.

Studentskizivot.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, da ih neće distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka i u slučaju kada je u pitanju teško kršenje pravila i uslova korišćenja studentskizivot.com portal.

Studentskizivot.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.