Fakultet za inženjerski menadžment u Beogradu Univerziteta Union – Nikola Tesla

Fakultet za inženjerski menadžment u Beogradu Univerziteta Union - Nikola Tesla
Fakultet za inženjerski menadžment u Beogradu Univerziteta Union – Nikola Tesla

Fakultet za inženjerski menadžment Univerziteta Union – Nikola Tesla su osnovali svetski priznati naučnici i profesori, koji su sticali zvanja na poznatim svetskim Univerzitetima i vratili se u Srbiju, kako bi preneli najsavremenije strateške koncepte, tehnike i metode upravljanja tehnološkim i tržišnim promenama u cilju obrazovanja studenata za zanimanja budućnosti.

Fakultet za inženjerski menadžment nudi savremene akademske studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija u oblasti inženjerskog menadžmenta, sa fokusom na visokotehnološke industrije, informaciono-komunikacione industrije, bezbednost, kreativne industrije i upravljanje projektima.

Studenti Fakulteta za inženjerski menadžment Univerziteta Union – Nikola Tesla aktivno učestvuju u nastavnom procesu, jačajući kritičko razmišljanje i sposobnosti analize i rešavanja problema, razvijanje inventivnosti i kreativnosti, kao ključnih faktora inovativnih i preduzetničkih aktivnosti. Takođe, učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, kroz stručne prakse, volontiranja i rad na projektima.

U najboljem akademskom duhu, Fakultet za inženjerski menadžment nudi delimične ili potpune stipendije za studente, koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

Fakultet ima i akreditovane centre u Vrbasu i Vranju.

 

Adresa: Bulevar vojvode Mišića 43, 11000 Beograd
Tel. 011 41 40 420
Faks: 011 41 40 422
veb sajt: fim.edu.rs
e-mail: office@fim.rs