Trap Beckham predstavlja svoj novi EP “Life Is Lit”!

Travis Cave, poznatiji kao Trap Beckham, je mladi reper sa Floride. Muziku je, kako kaže, počeo da piše sa osam godina, a već u dvanaest ju je snimao. U srednjoj školi je otišao korak dalje, pa je svoju muziku počeo da promoviše sa grupom promotera koje je sam organizovao. Izvođače koje navodi kao glavnu inspiraciju da uplovi u muzičke vode su Michael Jackson i Prince.

Svakog 14. jula od 2012. do 2016. godine na svoj rođendan nezavisno je objavljivao mikstejp izdanja pod nazivima “7.14.12““7.14.13“… i svake od tih godina osvajao Duval Diamond nagradu za najboljeg izvođača, pesmu i najbolji mikstejp.

Preuzmi, slušaj i dodaj “Life Is Lit”na svoje plejliste: 
https://umrs.lnk.to/TrapBeckhamLIL

Godine 2016. ga potpisuju Def Jam Recordings sa kojima izdaje svoj najuspešniji singl do sada “Birthday Chick“ koji se nalazi na 59. izdanju Now That’s What I Call Music! kompilacije, kao i u epizodi popularne HBO serije “Insecure“. “Birthday Chick“ su takođe promovisale i poznate ličnosti kao što su ZendayaLeBron JamesToya Wright, pa čak i Kardashianovi!

Krajem 2017. godine sa Def Jam-om objavljuje svoje prvo EP izdanje “Life Is Lit“ na kom se nalazi i veoma popularan singl “Lil’ Booties Matter“Trap Beckham kaže da muziku stvara organski i da je inspirišu isključivo njegova životna iskustva, te da ako nešto nije preživeo o tome ne repuje. Glavni cilj ovog izdanja je da njegovi fanovi shvate da iako je život težak, okej je napraviti pauzu i uživati u lepim stvarima koje on pruža.

Pročitaj više na sajtu Mjuznews!

Trap Beckham i EP “Life Is Lit”, srpskoj publici su dostupni u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play digitalnih servisa:
https://umrs.lnk.to/TrapBeckhamLIL

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: