Owen Owen centar za engleski jezik

Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 13 godina zaredom dobitnik priznanja GOLD Member Addvantage.

Owen Owen centar za engleski jezik organizuje kurseve jezika za decu, tinejdžere i odrasle, kao i kurseve poslovnog engleskog jezika. Owen Owen je takođe i centar za pripremu kandidata za Kembridž ESOL ispite koji se polažu u Britanskom savetu kao autorizovanom ispitnom centru.

Owen Owen centar je već 13 godina zaredom dobitnik nagrada od Univerziteta u Kembridžu i Britanskog Saveta.

James Owen, direktor škole Owen Owen, visoko je kvalifikovan predavač engleskog jezika. Obrazovan u Velikoj Britaniji i sa 30 godina iskustva u vođenju kako opštih i specijalizovanih kurseva engleskog jezika. Radio je u školama u nekim od najuglednijih i najpopularnijih svetskih centara za učenje engleskog jezika – London, Oxford i Bournemouth, kao i u jezičkom centru u Beogradu. Ovo iskustvo i znanje utkano je u kurseve jezika koje organizuje Owen Owen, tako da polaznici mogu svoje veštine engleskog jezika razviti u potpunosti. Predavač je na Individualnim kursevima, na kursevima Poslovnog engleskog i na kursevima Konverzacijskog engleskog jezika.

Kursevi koje ova škola ima u ponudi su:

 • Opšti kursevi engleskog jezika za decu (Početni 1, Početni 2, Niži osnovni i Cambridge A2 KEY FOR SCHOOLS);
 • Opšti kursevi engleskog jezika za tinejdžere (Pripremni kurs za polaganje Cambridge B1 Preliminary, Pripremni kurs za polaganje Cambridge B2 First, Pripremni kurs za polaganje Cambridge C1 Advanced, Pripremni kurs za polaganje Cambridge C2 Proficiency);
 • Opšti kursevi engleskog jezika za odrasle (Početni, Osnovni, Niži srednji, Srednji, Viši srednji, Viši);
 • Priprema za međunarodne ispite (Pripremni kurs za polaganje Cambridge B2 First, Pripremni kurs za polaganje Cambridge C1 Advanced, Pripremni kurs za polaganje Cambridge C2 Proficiency, IELTS – Academic/General Training);
 • Engleski jezik za pravnike – TOLES ispiti i TOLES priprema (TOLES Foundation, TOLES Higher, TOLES Advaced, Pravni engleski – Opšti kurs, Personalizovana obuka, EU English);
 • Specijalizovani kursevi (Individualni kursevi, Poslovni engleski, Specijalizovani (Stručni) kursevi engleskog jezika, Priprema za posao/studije, Konverzacijski kurs engleskog jezika, Big 6).

Owen Owen centar za elgleski jezik – lokacije:

Adresa: Kosovska 17/II
Tel. 063 292 032, 069 2471 545
e-mail: office@owenowen.rs

Adresa: Jevrejska 2
Tel. 063 292 032, 069 2471 545
e-mail: office@owenowen.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
 • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
 • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
 • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
 • Edukativni centar Bejza je škola stranih jezika, računara i umetnosti. Nalazi se u centru Beograda, u ulici Kosovska 39 na 3. spratu. Škola je moderno opremljena, sa velikim učionicama, multimedijalnom podrškom, profesionalnim predavačima,... Pročitajte više »»