Owen Owen centar za engleski jezik

Owen Owen je centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već godinama dobitnik priznanja GOLD Member Addvantage od strane Britanskog saveta.

Owen Owen centar za engleski jezik organizuje kurseve jezika za decu, tinejdžere i odrasle, kao i kurseve poslovnog engleskog jezika. Owen Owen je takođe i centar za pripremu kandidata za Kembridž ESOL ispite koji se polažu u Britanskom savetu kao autorizovanom ispitnom centru.

James Owen, direktor škole Owen Owen, visoko je kvalifikovan predavač engleskog jezika. Obrazovan u Velikoj Britaniji i sa 30 godina iskustva u vođenju kako opštih i specijalizovanih kurseva engleskog jezika. Radio je u školama u nekim od najuglednijih i najpopularnijih svetskih centara za učenje engleskog jezika – London, Oxford i Bournemouth, kao i u jezičkom centru u Beogradu. Ovo iskustvo i znanje utkano je u kurseve jezika koje organizuje Owen Owen, tako da polaznici mogu svoje veštine engleskog jezika razviti u potpunosti. Predavač je na Individualnim kursevima, na kursevima Poslovnog engleskog i na kursevima Konverzacijskog engleskog jezika.

Owen Owen centar poseduje široku ponudu opštih i specijalizovanih kurseva engleskog jezika.

Adresa: Jevrejska 2
Tel. 069 2471 545

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Ovog leta odaberi Konverzacijski kurs engleskog jezika i iskoristi popust od čak 50%. Dobićeš i EQUILIBRIO konverzacijski metod koji ti garantuje trajno primenljivo znanje, celokupan nastavni materijal, najbolje profesore sa... Pročitajte više »»
  • EQUILIBRIO - Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih stručnjaka iz ove... Pročitajte više »»
  • Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini), uključujući i vikend. U ponudi se nalaze sve vrste kurseva i individualnih časova engleskog, turskog, italijanskog, nemačkog, norveškog, arapskog, persijskog,... Pročitajte više »»
  • Vlasnik škole je profesorka i izvorni govornik engleskog jezika, Slavica Krsmanović. Diplomirala je na Filološkom fakultetu 1992. godine u Beogradu na katedri za engleski jezik i književnost, a prethodno osnovno i srednje obrazovanje stekla je u... Pročitajte više »»
  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»