Owen Owen centar za engleski jezik

Owen Owen je centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već godinama dobitnik priznanja GOLD Member Addvantage od strane Britanskog saveta.

Owen Owen centar za engleski jezik organizuje kurseve jezika za decu, tinejdžere i odrasle, kao i kurseve poslovnog engleskog jezika. Owen Owen je takođe i centar za pripremu kandidata za Kembridž ESOL ispite koji se polažu u Britanskom savetu kao autorizovanom ispitnom centru.

James Owen, direktor škole Owen Owen, visoko je kvalifikovan predavač engleskog jezika. Obrazovan u Velikoj Britaniji i sa 30 godina iskustva u vođenju kako opštih i specijalizovanih kurseva engleskog jezika. Radio je u školama u nekim od najuglednijih i najpopularnijih svetskih centara za učenje engleskog jezika – London, Oxford i Bournemouth, kao i u jezičkom centru u Beogradu. Ovo iskustvo i znanje utkano je u kurseve jezika koje organizuje Owen Owen, tako da polaznici mogu svoje veštine engleskog jezika razviti u potpunosti. Predavač je na Individualnim kursevima, na kursevima Poslovnog engleskog i na kursevima Konverzacijskog engleskog jezika.

Owen Owen centar poseduje široku ponudu opštih i specijalizovanih kurseva engleskog jezika.

Adresa: Jevrejska 2
Tel. 069 2471 545

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
  • Prvi Berlitz centar za jezike u Srbiji otvoren je 1914, u Beogradu. Centar je bio lociran na Terazijama u tadašnoj Skopljanskoj ulici broj 1. Danas Berliz centar organizuje nastavu sledećih jezika: engleski, nemački, italijanski, francuski,... Pročitajte više »»