Škola Owen Owen

Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member Addvantage.

Već 8 godina zaredom dobitnici smo nagrada od Univerziteta u Kembridžu i Britanskog Saveta.

I 2014. Škola Owen Owen dobila je priznanje GOLD Member Addvantage – i ta nagrada je dodeljena zbog najvećeg broja prijavljenih kandidata, koji su se pripremali kod nas, za polaganje međunarodnih ispita u Beogradu.

Nagrade koje su dobili od BRITANSKOG SAVETA i KEMBRIDŽ UNIVERZITETA, koji organizuju ESOL ispite za engleski jezik, kao i priznanje mnoge zadovoljne dece, tinejdžera i odraslih, koji su pohađali časove tokom svih ovih godina, dokaz su sposobnosti da pomognu svim polaznicima da budu uspešni u učenju jezika i da iste motivišemo da u tom učenju napreduju.

Škola Owen Owen organizuje kurseve jezika za decu i odrasle, kao i kurseve poslovnog engleskog jezika. U ovoj školi takođe možete pohađati i kurseve italijanskog jezika.

U ponudi škole nalaze se i pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita.

„Owen Owen ” d.o.o

Adresa: Kosovska 17/II,  11000 Beograd
Telefon: 011/324 22 44 mobilni: 063 292 765
www.owenowen.rs
email: office@owenowen.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
  • Edukativni centar Bejza je škola stranih jezika, računara i umetnosti. Nalazi se u centru Beograda, u ulici Kosovska 39 na 3. spratu. Škola je moderno opremljena, sa velikim učionicama, multimedijalnom podrškom, profesionalnim predavačima,... Pročitajte više »»