Mondo škola stranih jezika

Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave.

Škola stranih jezika Mondo organizuje kurseve stranih jezika: engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, arapski, grčki, mađarski, norveški, švedski, ruski i srpski za strance.

Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske trendove u podučavanju stranih jezika.

Polaznici imaju priliku da pohađaju kurseve stranih jezika na svim nivoima znanja, kao i pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita. Svi programi su usklađeni sa preporukama Saveta Evrope i prema njima se izdaju sertifikati.

Škola stranih jezika – Mondo

Adresa: Knez Mihailova 19, 11000 Beograd

Adresa: Obilićev Venac 17

Telefon: 011/2602-940

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
  • Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»
  • Edukativni centar Bejza je škola stranih jezika, računara i umetnosti. Nalazi se u centru Beograda, u ulici Kosovska 39 na 3. spratu. Škola je moderno opremljena, sa velikim učionicama, multimedijalnom podrškom, profesionalnim predavačima,... Pročitajte više »»