EQUILIBRIO – Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Visokokvalitetni kursevi stranih jezika, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, imperativ su u delovanju EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Kursevi jezika se održavaju u KLASIČNOJ učionici (u prostorijama EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema) ili u VIRTUELNOJ UČIONICI (uživo, online uz prisustvo profesora).

U nastavi stranih jezika primenjuju se poslednja dostignuća evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući sve metode učenja na takozvanom komunikativnom pristupu. Ovaj metod ne podrazumeva uvek apsolutno korišćenje ciljnog jezika na nastavi, ali je pristup koji polaznike tečajeva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Ipak, da bi nastava stranog jezika bila potpuna, nužno je razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja i razumevanja.

Imperativ ovakve vrste nastave je rad u malim grupama polaznika. Svi polaznici se redovno prate od strane profesora koji ih vodi, kako uz redovne tako i uz vanredne, ciklične provere znanja i konsultacije.

Po završetku kursa jezika svi polaznici polažu završni ispit, a oni koji nisu propustili više od 30% ukupnog nastavnog fonda ostvaruju pravo na zvanični sertifikat o pohađanju kursa.

Ponuda je prilagođena svim uzrasnim grupama. Najmlađi polaznici su uzrasta od dve i po godine, a najstariji pripadaju trećem dobu. Zahvaljujući metodu koji je prilagođen svakoj uzrasnoj grupi, svi podjednako ostvaruju odlične rezultate u razvijanju svih jezičkih veština nezavisno od godina starosti.

U EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu u ponudi su: Premium kursevi stranih jezika, Konverzacijski kursevi engleskog, kurs Engleski MAX 3, kurs Poslovnog engleskog, Individualni kursevi stranih jezika, Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita, Kursevi za kompanije, Kursevi za predškolce, Kursevi za onsovnce, Letnji i zimski jezički kampovi, Kursevi za studente

U cilju dostupnosti Programa svim ciljnim grupama na teritoriji čitavog grada Beograda, a zahvaljujući velikom interesovanju polaznika, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem posluje na šest lokacija u gradu:

EQUILIBRIO VUKOV SPOMENIK
Adresa: Svetozara Ćorovića 15
Tel. 011 4069 245, 069 3122 253
e-mail: sekretarijat@stranijezici.com
EQUILIBRIO NOVI BEOGRAD – GENEKS
Adresa: Narodnih heroja 49
Tel. 011 3122 253, 063 300 935
e-mail: sekretarijat-nbg@stranijezici.com
EQUILIBRIO BANOVO BRDO
Adresa: Požeška 44
Tel. 063 300 935
e-mail: sekretarijat-bb@stranijezici.com
EQUILIBRIO KIDS NOVI BEOGRAD
Adresa: Naselje Belville, zgrada Ruža
Tel. 011 7700 699, 060 0233 299
e-mail: sekretarijat-nbg@kursevizadecu.com
EQUILIBRIO KIDS VRAČAR
Adresa: Sazonova 79
Tel. 011 7700 699, 061 2610 328
e-mail: sekretarijat-vracar@kursevizadecu.com
EQUILIBRIO KIDS ZVEZDARA
Adresa: Mis Irbijeve 53
Tel. 061 2610 328
e-mail: sekretarijat@kursevizadecu.com
Web sajt: www.stranijezici.com
Web sajt: www.kursevizapreduzeca.com
Web sajt: www.individualnikursevi.rs
Web sajt: www.kursevizadecu.com
Web sajt: www.kursevizaosnovce.rs
Web sajt: www.jezickikamp.com

 

Opšti kursevi stranih jezika

Specijalizovani kursevi stranih jezika

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini), uključujući i vikend. U ponudi se nalaze sve vrste kurseva i individualnih časova engleskog, turskog, italijanskog, nemačkog, norveškog, arapskog, persijskog,... Pročitajte više »»
  • Vlasnik škole je profesorka i izvorni govornik engleskog jezika, Slavica Krsmanović. Diplomirala je na Filološkom fakultetu 1992. godine u Beogradu na katedri za engleski jezik i književnost, a prethodno osnovno i srednje obrazovanje stekla je u... Pročitajte više »»
  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»