“Youthification”, obuka iz oblasti neformalnog obrazovanja u Švajcarskoj

Ukoliko ste aktivni u omladinskom radu, ili želite da to postanete, ukoliko imate više od 18 godina i željni ste da naučite na koji način možete da doprinesete razvoju svog društva, da upoznate mlade ljude iz Evrope i dalje, da podelite svoje iskustvo, predstavite svoju zemlju i se razvijete na ličnom i profesionalnom planu, onda je trening pod nazivom “Youthification” sjajno mesto za vas.

“Youthification” je trening koji organizuje „Subkult“, omladinska organizacija iz Švajcarske, iz grada Leisin. Organizacija je osnovana 2015. godina i od toga vremena je sprovela dosta interesantnih projekata.

Projekat “Youthification” ima za cilj da podstakne mlade ljude da se aktivnije uključe u polje neformalnog obrazovanja, kao i da im približi mogućnosti tog vida usavršavanja, koje nije uvek u najvećoj meri iskorišćeno.

Ukoliko odlučite da se prijavite na trening “Youthification”, imate vremena da to učinite do 19. juna 2016. godine. Sam trening biće održan u periodu od 9. do 17. septembra 2016. godine u Leisinu, u Švajcarskoj.

Smeštaj, hrana i putni troškovi su pokriveni za sve učesnike.

Detalji projekta

Informacije o omladinskoj organizaciji Subkult

Aplikacioni formular

Izvor: magazinstudent.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: