Youth Speak Forum

Youth Speak Forum je globalni projekat koji se održava u preko 120 zemalja sveta. Drugu godinu za redom biće održan u Srbiji, i to u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Organizator je međunarodna studentska organizacija AIESEC. Konferencija omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora, steknu bolji uvid u probleme sa kojima se svet danas suočava i preuzmu aktivnu ulogu u rešavanju istih u svom okruženju.

Forum se u Beogradu održava 12. decembra 2016. u Hotelu Moskva i okupiće 200 mladih ljudi.

Konferencija je osmišljena tako da inspiriše delegate kroz motivacione priče naših govornika i iskustveno učenje. Želimo da pokrenemo mlade ljude i pružimo im mogućnost da iskristališu mišljenja i stavove. Lideri iz različitih sfera su pozvani da podele sa delegatima svoje znanje i iskustvo u skladu sa definisanom temom foruma. Ovogodišnja tema su Ciljevi održivog razvoja, sa akcentom na neformalno obrazovanje i preduzetništvo.

Na projektu učestvuju kompanije: Delhaize Serbia, Erste Bank, MOL, MercatorS, OIP, Logos, E–reciklaža i CRH. Kroz radionice, interaktivna predavanja i razgovore, delegati se povezuju sa predavačima iz partnerskih organizacija koji podstiču njihova razmišljanja o mogućnostima rada na sebi, ali i preuzimanja aktivne uloge u svetu. Svim učesnicima pružamo priliku da izraze sebe i iskažu svoje mišljenje.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društvenoodgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: