Takmičenje EESTech Challenge Novi Sad

Pozivamo vas da se prijavite na EESTech challenge, internacionalno takmičenje studenata na temu mašinskog učenja, koje će se održati 27-30. marta 2017. godine.

EESTech challenge je internacionalno takmičenje studenata na temu mašinskog učenja (eng. Machine learning) koje organizuje Udruženje studenata elektrotehnike evrope – EESTEC. Cilj projekta je da se pruži prilika studentima elektrotehnike i računarstva iz čitave Evrope da unaprede svoja znanja iz oblasti mašinskog učenja, da nauče da rade u timovima, kao i da se takmiče sa kolegama iz Evrope. Pored toga cilj projekta je takođe i da se poveća zainteresovanje studenata za temu mašinskog učenja.

Samo takmičenje je podeljeno u dve faze koje će se organizovati u 11 evropskih zemalja i 16 evropskih gradova. Prva faza takmičenja će biti lokalno takmičenje koje će se održati 27-30. marta 2017. godine.
Prijave su otvorene do 24. marta, na sledećem linku, u formiranim timovima od tri člana. https://eestechchallenge.eestec.net/#/register

Prvoplasirani tim će proći na finalnu rundu takmičenja koja će biti održana u maju 2017. godine u Cirihu. Finalistima je obezbeđen smeštaj, hrana, akademski deo, kao i interesantan propratni sadržaj tokom boravka u Švajcarskoj.

Više informacija na sledećem linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: