Sustainable Development Forum, glavni govornik na konferenciji ser Pol Džadž

Od 24. do 27. februara, Univerzitetski UNESKO klub organizuje međunarodnu konferenciju pod nazivom „Sustainable Development Forum”. Tema konferencije je uloga obrazovanja i kulture u održivom razvoju, a na njoj će učestvovati obrazovani mladi profesionalci iz celog sveta.

Kako održivi razvoj ujedinjuje teme ekonomije, ekologije i socijalnog razvoja, cilj konferencije je da spojimo eksperte iz tih oblasti kako bismo započeli dijalog. Glavni govornik na konferenciji je ser Pol Džadž (Sir Paul Judge), starešina Grada Londona i osnivač poslovnog fakulteta na Kembridž Univerzitetu. Težimo da naša konferencija bude idealna platforma za razmenu znanja i iskustava među ljudima koji su na putu da postanu lideri u svojim poljima.

„Sustainable Development Forum”će biti izvrsna prilika da po prvi put od usvajanja 17 globalnih ciljeva održivosti Ujedinjenih nacija, razmotrimo sve aspekte održivog razvoja koje želimo da sprovedemo u našem društvu, a koji se tiču smanjivanja siromaštva, zaštite planete i očuvanja životne sredine.

Više informacija kao i aplikaciju za prijavljivanje možete pronaći na našem sajtu: www.uuk.org.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: