Studentski biznis forum – ASUS, u potrazi za neverovatnim

Savez studenata Beograda organizovaće svečano otvaranje projekta „Business Development Program“ i najavu treće po redu konferencije „Studentski biznis forum –U potrazi za neverovatnim“. Otvaranje će se održati u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu, u utorak, 25.10.2016. sa početkom u 17 časova.

Na otvaranju projekta imaćete priliku da više saznate o samoj konferenciji, saznate datume uvodnih najavnih predavanja, upoznate organizatore i uverite se da je ovaj Forum pravo mesto za vas.

SB4UM, će se održati od 17-21. novembra 2016. godine na Zlatiboru gde će se okupiti studenti i predstavnici privatnih i državnih univerziteta i visokih škola u Srbiji, kao i profesori, predstavnici nevladinog sektora i članovi nacionalnih predstavničkih tela.

Ovogodišnja konferencija, sa partnerima iz Konferencije univerziteta Srbije i Privredne komore Srbije osmišljena je tako da učesnicima pruži mogućnost sticanja novih saznanja i razvitka veština neophodnih za dalje usavršavanje u cilju povećanja konkurentnosti na tržištu rada kroz razvitak ideje i pokretanje sopstvenog biznisa. Svako predavanje i radionica su pažljivo kreirani i biće održani od strane stručnih predavača koji će prenošenjem svojih znanja i iskustava doprineti ostvarenju zajedničkog cilja.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: