Studentska konferencija Anatomija uspeha

Konferenciju drugu godinu zaredom organizuju master studenti Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, a tema ovogodišnje konferencije je Digital danas, na kojoj će biti reči o važnosti digitalnog marketinga, najboljim načinima komuniciranja na društvenim medijima, alatima za merenje posećenosti sajta, content marketingu i sličnim temama.

Predavači na ovogodišnjoj konferenciji su:

Ivan Bildi, preduzetnik po ubeđenju, kako sebe naziva, je predavač i zaljubljenik u marketing. Vlasnik je internet marketing agencije Likes&Cookies. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu iz oblasti internet marketinga, Ivan danas drži obuke malim i srednjim firmama širom Srbije. Ukoliko već niste, predlažemo vam da ga zapratite i čitate na sajtu www.ivanbildi.com.

Marko Cvetković se bavi digitalni marketingom u okviru Represent Communications sistema. Dodatno, Marko je bloger koji piše o nastupima brendova na društvenim medijima i o opštim temama, iz života. Kao kredibilan bloger, sarađivao je sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama (UNICEF, Rosa, Idea, Ušće SC, Apatinska pivara, Intel…). Osnivač je i regionalnog magazina AdriaDaily.com, a poslednje tri godine je deo tima koji je lansirao automobilski brend na svetskom tržištu – Aqos. Marko voli da bude kreativan i da pomera granice.

Ana Babić je kreatorka brenda Škrabac. Njene prve ljubavi su dizajn nameštaja i enterijera, koje je kasnije pretočila u prethodno pomenuti brend. Ana je autorka radova koji su objavljeni u mnogim knjigama i časopisima (Design and Design, European Product Design…), a učestvovala je u izložbama širom naše zemlje i u inostranstvu.

Prisustvo konferenciji je besplatno, a program je usmeren ka mladima, studentima, ali i svima onima koji žele da saznaju nove termine iz sveta digitalnog marketinga, odgonetnu nedoumice, čuju interensantne primere iz prakse.

Takođe, posetioce konferencije očekuje mnoštvo iznenađenja, u čijoj pripremi su nam pomogli prijatelji konferencije BB Minaqua, OTP banka, Tašna by Ana Šurdilović, Bedžić, T-unique Tijana Pavlović i Doncafe.

Pozivamo vas da informišete svoje čitaoce o ovom događaju, kao i da prisustvujete samoj konferenciji u četvrtak 25. maja.

Više informacija o samoj konferenciji možete da pročitate na sajtu http://anatomijauspeha.webnode.com/, a prijavu za prisustvo konferenciji popunite na linku http://anatomijauspeha.webnode.com/prijava-za-konferenciju/.

Video-najavu konferencije možete da pogledate na linku https://goo.gl/LPMNvv.

Dobro došli!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: