SKONP konferencija – Savremeni trendovi i liderski potencijal mladih – Zlatibor

Konferencija u organizaciji Studentskog parlamenta Državnog univerziteta u Novom Pazaru, sada već tradicionalno SKONP (Studentska konferencija Državnog univerziteta u Novom Pazaru) okuplja studente svih Državnih univerziteta u Srbiji.

Ove godine se na konferenciji očekuje oko dve stotine studenata, kao i veliki broj izuzetnih predavača i trenera. Konferencija se održava već treću godinu za redom, a tema ove godine je: “Savremeni trendovi i liderski potencijal mladih“. Realizovaće se na Zlatiboru od 14. do 17. marta 2016. godine. Predavanja i radionice će obuhvatiti teme iz Ekonomije, IT-a, privrede i razvoja kapaciteta mladih.

Učesnici konferencije će biti smešteni u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, a predavanja i radionice će se održavati u kongresnom centru „Romanija“.

Kotizacija iznosi 3.600 RSD po učesniku.

Kotizacija uključuje:

  • Smeštaj (tri prenoćišta)
  • Doručak, ručak i večera
  • Učešće u svim pratećim programima skupa
  • Pauze između predavanja (piće + veliki asortiman slatkiša)
  • Prevoz obezbeđen iz Novog Pazara*

Rok za prijave je 4. mart, do 20h, a prijave učesnika koji nisu studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru se mogu se mogu slati na studentski.parlament.dunp@gmail.com uz Ime i prezime studenta, naziv univerziteta, sliku indeksa (deo sa informacijama) i kontakt telefon. Za studente iz Novog Pazara se prijave vrše u kancelariji Studentskog parlamenta na Državnom univerzitetu.

Studenti koji su već bili učesnici SKONP-a, svedoci su kako stečenog znanja na samoj konferenciji, tako i lepog provoda i druženja. Proširite vaše vidike. Dobrodošli!

*Prevoz je obezbeđen samo za studente Državnog univerziteta u Novom Pazaru.

Posetite i SKONP facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: