Škola poslovnih veština – Ideje za akciju

Škola poslovnih veština, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, vas poziva da budete deo takmičenja “Ideje za akciju” - Ideas for Action u organizaciji Mreže za poslovni razvoj, u okviru projekta Škola poslovnih veština, a koje će se održati 17. septembra 2016. godine u Beogradu.

Program Ideje za akciju, je globalna inicijativa pokrenuta od strane Vorton poslovne škole i Svetske Banke. Glavni cilj takmičenja je da se u Srbiji podstaknu učenici, studenti, mladi profesionalci i mladi između 18 i 35 godina da razvijaju nove ideje za finansiranje i implementaciju ciljeva održivog razvoja. Strateški pristup događaja je istraživanje iskustava nekih od najuspešnijih kompanija u preduzetništvu, deljenje ideja i kreiranje biznis planova koji se mogu primeniti. Vizionarske ideje mladih lidera u osmišljavanju ideja za finansiranje održivog razvoja podržane su od strane naših partnera među kojima su Svetska Banka, UN Globalni Dogovor, Privredna Komora Srbije i Britansko – srpska privredna komora. Naš glavni cilj je da sve njih ohrabrimo da razvijaju nove, inovativne načine finansiranja i damo ideje kako da svoje planove realizuju.

Uvodno predavanje, takmičenje i vođenje timova kroz kreiranje predloga i rešavanje problema vodiće dr Đorđija Petkoski, savetnik predsednika Svetske Banke za strategiju i razvoj i ujedno profesor na Vorton poslovnoj školi.

Naši partneri u organizaciji ovog događaja Privredna komora Srbije i NLB Banka Beograd.

Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime i fakultet/organizacija i poslati na mail  info@mpr-global.rs

Detalji događaja
Datum: 17. septembar 2016
Vreme: od 10h do 15h
Mesto: Privredna komora Srbije, Terazije 23, sprat 8

PRIDRUŽITE NAM SE!

O nama

Mreža za poslovni razvoj osnovana je pre 3 godine. Tokom ovog perioda održali smo preko 40 predavanja izvršnih direktora, zatim profesora iz inostranstva, dobitnika Nobelove nagrade, mnoge konferencije, preko 50 radionica, preko 150 studenata sa više od 25 različitih fakulteta je bilo na praksama u kompanijama, dok je više od 8 gradova bilo uključeno u program kao i 5 institucionalnih partnera poput vlade, lokalne samouprave i ambasada. Cilj projekta Škola poslovnih veština je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: