Seminar „Kako upravljati razvojem turizma Srbije? Izazovi destinacijskog menadžmenta na lokalnom nivou“

Udruženje "Mladi za turizam" po peti put u okviru tradicionalnog Meseca edukacije, organizuje seminar na temu: "Kako upravljati razvojem turizma Srbije? Izazovi destinacijskog menadžmenta na lokalnom nivou".

Glavna tema je osnovne karakteristike poslovanja turističkih organizacija u Srbiji i uvod u destinacijski menadžment organizacija (DMO).

Seminar se sastoji iz tri dela. U prvom delu uvodnu reč imaće prof. dr Jovan Popesku, stručnjak za oblast destinacijskog menadžmenta, koji će govoriti o osnovnim karakteristikama turističkih organizacija i razjasniti pojam destinacijske menadžment organizacije. Msr Vladimir Šušteršić predstaviće svoje istraživanje o karakteristikama poslovanja lokalnih turističkih organizacija. U drugom delu predstavnici turističkih organizacija govoriće o svojim aktivnostima kao i o problemima sa kojima se susreću vršeći dužnosti. Treći deo rezervisan je za pitanja učesnika, panel diskusiju, kao i zaključna razmatranja u vezi sa navedenim temama.

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete ovom seminaru koji će se realizovati u subotu, 12. decembra 2015. godine sa početkom u 13h u prostorijama YUTA-e, Kondina br. 14.

Udruženje „Mladi za turizam“
www.mladizaturizam.rs Tel: 064/25-465-84

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: