Samit studenata Srbije – Zlatibor 17-20/4/2016

Pozivamo vas na Samit studenata Srbije koji će se održati na Zlatiboru u organiziji Univerzitetske omladine Beograda od 17-20. aprila 2016. u studentskom odmaralištu "Ratko Mitrović", sa temompreduzetništva kod mladih. Četiri dana, tri noći, pun pansion, bogat edukativni, sportski i zabavni program u predivnom planinskom okruženju za svega 5900 rsd.

Biti sam svoj gazda je kažu ideal ka kojem mnogi teže.

Mi vam pružamo mogućnost da se na jednom mestu informišete o uslovima, mogućnostima i podsticajima za započinjanje sopstvenog posla.

U tome će nam pomoći predstavnici izvršne vlasti, privredne komore i uspešni mladi preduzetnici koji će učiniti sve da vas uvedu u svet privrede i ohrabre da načinite prve samostalne korake.

Svet biznisa je prepun, špekulanata, manipulacija i smicalica, koji vas mogu osujetiti i pre nego što započnete svoje prve korake ka ostvarenju svojih snova, a mi ćemo vam uz stručnu pomoć pokazati kako da ih na vreme prepoznate i izbegnete na putu do uspeha.

Forum za diplomatiju i međunarodne odnose okupio je eminente stručnjake iz sveta međunarodnih odnosa, bezbednosti i privrede kako bismo rasčivijali vrlo opasne pojave ne samo po privredu već i egzistenciju Evrope koju poznajemo.

Sportski duh i želja za pobedom su jedan od preduslova za uspeh čime god da se bavite. Dokaži se u igrama bez granica i osvoji neku od nagrada.

Ko vredno radi, zaslužio je i da se dobro zabavi. Zato smo za vas pripremili žurke na kojima ćete se nezaboravno provesti.

Prijave na http://srbijazamlade.rs/novosti/novosti/samit-studenata-srbije-zlatibor-17-20-4-2016

Izvor: srbijazamlade.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: